Önceden kullandığım bir harita vardı. Bombayı çekince sol altta nereye düşeceğini gösteriyordu. Bu haritanın adı nedir? Veya bildiğiniz iyi bomba taktikleri haritası var mı? Belli taktikleri gösteren değil de serbestçe bomba deneyebileceğim bir map istiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Spartan
Başarılı
Yprac haritaları var atölye de.Önceden kullandığım bir harita vardı. Bombayı çekince sol altta nereye düşeceğini gösteriyordu. Bu haritanın adı nedir? Veya bildiğiniz iyi bomba taktikleri haritası var mı? Belli taktikleri gösteren değil de serbestçe bomba deneyebileceğim bir map istiyorum.
Hocam abone oluyorum ama atölye haritalarında görünmüyor şu smoke haritaları ya.
Spartan
Başarılı
Hocam abone oluyorum ama atölye haritalarında görünmüyor şu smoke haritaları ya.
Eki Görüntüle 248371Eki Görüntüle 248373
Steam Atölyesi::Mirage Utility
Steam Atölyesi::Yprac Hub by Yesber
Steam Atölyesi::Yprac Mirage Guide [CS2 in Description]
Sadece 1'er tanesini attım ama bu attığım linkler üzerinden bakıp bulabilirsin diğer haritalar için olan kısımları. Ayrıca oyun açıkken abone olduysan orada hemen çıkmaz. Çık gir yapman gerekir oyuna.
Eki Görüntüle 248371Eki Görüntüle 248373
Hocam olmuyor. Ben sadece Dust 2 oynuyorum onunkine abone oldum ama çıkmıyor. Hub yazan çıkıyor ama onu anlamadım Dust 2 yok onda sanırım.![]()
Steam Atölyesi::Mirage Utility
steamcommunity.com
![]()
Steam Atölyesi::Yprac Hub by Yesber
steamcommunity.com
![]()
Steam Atölyesi::Yprac Mirage Guide [CS2 in Description]
steamcommunity.com
Sadece 1'er tanesini attım ama bu attığım linkler üzerinden bakıp bulabilirsin diğer haritalar için olan kısımları. Ayrıca oyun açıkken abone olduysan orada hemen çıkmaz. Çık gir yapman gerekir oyuna.
Spartan
Başarılı
Bende çıkıyor hocam ama sende neden çıkmadığı hakkında fikrim yok.Hocam olmuyor. Ben sadece Dust 2 oynuyorum onunkine abone oldum ama çıkmıyor. Hub yazan çıkıyor ama onu anlamadım Dust 2 yok onda sanırım.