Vaga

Uzman
Arkadaşlar merhaba. CS2'de Steam bakiyem ile 10 dolarlık Major bileti alacağım. Maçlarda tahmin yapıyormuşuz. Takip ettiğim bir kişinin tahminlerinin aynısını yapacağım. Acaba verdiğim 10 doları, Steam kesintilerini düştükten sonra tekrar 10 dolar olarak geri alabilir miyim?

Arkadaşlar merhaba. CS2'de Steam bakiyem ile 10 dolarlık major bileti alacağım. Maçlarda tahmin yapıyormuşuz. Takip ettiğim bir kişinin tahminlerinin aynısını yapacağım. Acaba verdiğim 10 doları, Steam kesintilerini düştükten sonra tekrar 10 dolar olarak geri alabilir miyim?

Pickemleri düzgün yaparsan çıkarırsın ben hemen aldım bileti. Hem rozet ve sınırsız istediğin takımın sprayini de veriyor gayet iyi bence. Dediğim gibi hatıra paketlerini alabilirsen çıkar parası.

Pickemleri düzgün yaparsan çıkarırsın ben hemen aldım bileti. Hem rozet ve sınırsız istediğin takımın sprayini de veriyor gayet iyi bence. Dediğim gibi hatıra paketlerini alabilirsen çıkar parası.
Hatıra paketlerini nasıl alıyorum? Tahminlerim tutarsa mı? İlk defa alacağım için sistemi bilmiyorum.

Sınırsız sprey zamanı var mı? Turnuva bitene kadar mı, yoksa zaman sınırsız mı?

Hatıra paketlerini nasıl alıyorum? Tahminlerim tutarsa mı? İlk defa alacağım için sistemi bilmiyorum.

Sınırsız sprey zamanı var mı? Turnuva bitene kadar mı, yoksa zaman sınırsız mı?

Spray major bitince bitiyor. Pickemleri doğru tutturdukça jeton kazanırsın ve bu jetonlarla da istediğin maçın hatıra paketini alabilirsin.