Arkadaşlar Steam üzerinden CS2 yüklemeyi düşünüyorum bedava zaten, sizlere sorum bu oyunda oynayışı rahatsız edecek kadar hile var mı? Çok hile var diyorlar, eğer dedikleri gibi hile sayısı cidden çok fazla ise önlem filan alabilir miyim?
Detaylar
Kim cevapladı?Kanuni Jedi Suleyman
Yetkin
Hilesiz oynamayanı dövüyorlar. Faceit ile oynayabilirsin.
Hocam paralı mı o?Hilesiz oynamayanı dövüyorlar. Faceit ile oynayabilirsin.
Velar
Yetkin
Steam'de bedava olan yani prime satın almadan oynayacağın oyunun 10/10 hile olur. Ha prime alıp oynarsan 10 oyundan 6 sında hile gelir. VAC sistemi çalışmıyor zaten adamlar oyunda cirit atıyor yine sana kalmış bir şey.
Hayır, Faceit ücretsiz.
Kanuni Jedi Suleyman
Yetkin
Valla tam bilmiyorum ama, hem paralı hem parasız versiyonu vardı galiba. Bilenler daha çok yardımcı olabilir.
Steam'de bedava olan yani prime satın almadan oynayacağın oyunun 10/10 hile olur. Ha prime alıp oynarsan 10 oyundan 6 sında hile gelir. VAC sistemi çalışmıyor zaten adamlar oyunda cirit atıyor yine sana kalmış bir şey.
Hayır, Faceit ücretsiz.
Faceit te bile ilk başlarda hile gelebilir. Neticede ücretsiz. Ama güzel elo kasarsan adam akıllı oynayabilirsin.
Hocam 15 dolar biraz pahalıymış ya, çok bilmiyorum indirime filan girer mi?Steam'de bedava olan yani prime satın almadan oynayacağın oyunun 10/10 hile olur. Ha prime alıp oynarsan 10 oyundan 6 sında hile gelir. VAC sistemi çalışmıyor zaten adamlar oyunda cirit atıyor yine sana kalmış bir şey.
Hayır, Faceit ücretsiz.
Velar
Yetkin
Faceitte absürt hile kimse kullanmıyor. İşte mevlanaymış, uçmaymış, kaçmaymış vs. Ha ama wh kullanan tonlarca oyuncu var haklısın.Faceit te bile ilk başlarda hile gelebilir. Neticede ücretsiz. Ama güzel elo kasarsan adam akıllı oynayabilirsin.
Kanuni Jedi Suleyman
Yetkin
Team Fortress 2'yi deneyebilirsin oyuna hile gelirse community direk kickliyor, efsanedir.Hocam 15 dolar biraz pahalıymış ya, çok bilmiyorum indirime filan girer mi?
Faceit oynarsan hile hiç yok diyemem ama aşırı nadir 100'de 1 falan rastlarsın o da.Arkadaşlar Steam üzerinden CS2 yüklemeyi düşünüyorum bedava zaten, sizlere sorum bu oyunda oynayışı rahatsız edecek kadar hile var mı? Çok hile var diyorlar, eğer dedikleri gibi hile sayısı cidden çok fazla ise önlem filan alabilir miyim?
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-