burakerdn02

Gelişen
CS2 indirdim ama bu hatayı alıyorum. İnternetten bir sürü video izledim ama hiçbiri işe yaramadı. Yardımcı olacak birisi var mıdır?

1755361087296.webp

Hiçbir sunucuya erişemedim diyor oyun. Güvenli internet açık olabilir mi? Başka oyunlarda sorun var mı? Mobil internet ile dene bir de.

Başka oyun sadece TFT ve Valorant oynuyorum abi. Güvenli internetten kastının ne olduğunu bilmiyorum. Wi-Fi adaptorum olmadigi icin sadece Ethernet kablosu ile baglanabiliyorum maalesef :(

Başka oyun sadece TFT ve Valorant oynuyorum abi. Güvenli internetten kastının ne olduğunu bilmiyorum. Wi-Fi adaptorum olmadigi icin sadece Ethernet kablosu ile baglanabiliyorum maalesef :(
RNDIS dene Android cihazınla. Bilgisayara bağlanınca USB modunu "USB internet paylaşımı"na al.

Rndıs dene Android cihazınla. Bilgisayara bağlanınca USB modunu "USB internet paylaşımı"na al.

Dediklerinizden pek bir şey anlamadim ama anladigim kadariyla kablo ile telefondan bilgisayara baglamami istiyorsunuz. Maalesef bilgisarimda USB Type-C portu bulunmuyor.

Rndıs dene Android cihazınla. Bilgisayara bağlanınca USB modunu "USB internet paylaşımı"na al.

Hocam tekrardan selam. Az önce aynı hatanın benzerini Microsoft hesabima giris yaparken aldim. Parolami girince benden farkli bir cihaz veya veya bir network uzerinden denememi istiyordu. Mobil veri ile deneyince sorun düzeldi. Büyük ihtimal bu iki sorun bağlantılı. Gıb**net kullanıyorum var mıdır bir öneriniz?

Hiçbir sunucuya erişemedim diyor oyun. Güvenli internet açık olabilir mi? Başka oyunlarda sorun var mı? Mobil internet ile dene bir de.

Aynı sorunun benzerini Microsoft hesabima giris yaparkende aldım abi. Bana farklı bir cihaz veya internet ile denenemi söyledi büyük ihtimal internet saglayicim ile alakali mobil veri ile deneyince hesabima sorunsuz giris yapabildim. Bu iki hatanin baglantili oldugunu dusunuyorum gıb**net kullanıyorum nasıl cözecegim hakkında fikrim yok.