İşlemcinin sıcaklık, MHz, kullanım yüzdesini paylaşır mısın? Ek olarak sistem bilgilerini paylaşır mısın?
  • i5 13400F
  • PRO H610M-E
  • RTX 4060 Ti 8GB
  • 8x2 DDR4 3200 MHz
  • 1 TB SSD
  • 750W PSU
Arkada oyun açıkken değerler böyle;

1759335253922.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi oyun açık? @23783

RAM kullanımını falan geçtim işlemcin neden böyle çalışıyor onu çözemedim. Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşır mısın?

HWiNFO açıkken biraz oyunda takılın sonra HWiNFO'daki değerlerdende anlaşılabilir sorunun ne olduğu.

• i5 13400F
  • PRO H610M-E
  • RTX 4060 Ti 8GB
  • 8x2 DDR4 3200 MHz
  • 1 TB SSD
  • 750W PSU
Arkada oyun açıkken değerler böyle;

Eki Görüntüle 189399
Bu şekilde anlamak zor, MSI afterburner ile izleme kullanmayı biliyor musunuz? Eğer biliyorsanız Steam içinden oyunun özelliklerine girin, başlatma kısmına alttaki komutu yazarak Afterburner'i CS2 içinde kullanabilirsiniz.

-allow_third_party_software​

Hangi oyun açık? @23783

RAM kullanımını falan geçtim işlemcin neden böyle çalışıyor onu çözemedim. Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşır mısın?

HWiNFO açıkken biraz oyunda takılın sonra HWiNFO'daki değerlerdende anlaşılabilir sorunun ne olduğu.
Şimdi fark ettim 53 MHz cidden anormal bir durum.

Son düzenleme:
Bu şekilde anlamak zor, MSI Afterburner ile izleme kullanmayı biliyor musunuz? Eğer biliyorsanız Steam içinden oyunun özelliklerine girin, başlatma kısmına alttaki komutu yazarak Afterburner'i CS2 içinde kullanabilirsiniz.

Dilerseniz Steam'ın kendi getirmiş olduğu performans aracını da kullanmayı deneyebilirsiniz, -allow_third_party_software kodu micro stutterlara sebebiyet veriyordu (düzeltilmiş olabilir).

Dilerseniz Steam'ın kendi getirmiş olduğu performans aracını da kullanmayı deneyebilirsiniz, -allow_third_party_software kodu Micro stutterlara sebebiyet veriyordu (düzeltilmiş olabilir).
Bazı sorunlar yaratıyor ama test etmek için geçiçi yazacak sonrasında silinmeli zaten aksi takdirde daha fazla hileciler ile eşleşiyor. Steam aracını bilmiyorum Afterburner kadar detaylı bilgi veriyorsa o da iş görür.

Bazı sorunlar yaratıyor ama test etmek için geçiçi yazacak sonrasında silinmeli zaten aksi takdirde daha fazla hileciler ile eşleşiyor. Steam aracını bilmiyorum Afterburner kadar detaylı bilgi veriyorsa o da iş görür.

Ne kadar iyi iş çıkardılar bilmiyorum ama RAM, CPU, GPU kullanımı 1% FPS değerlerini gösteriyordu.

RAM ve VRAM kullanımınız çok fazla, onun dışında arkada oyun açıkken olması net bir şey göstermez, maç esnasında değer gösterebilirseniz çok iyi olur.
Hangi oyun açık? @23783

Bu şekilde anlamak zor, MSI afterburner ile izleme kullanmayı biliyor musunuz? Eğer biliyorsanız Steam içinden oyunun özelliklerine girin, başlatma kısmına alttaki komutu yazarak Afterburner'i CS2 içinde kullanabilirsiniz.

Şimdi fark ettim 53 MHz cidden anormal bir durum.
1759337556256.webp