18897

Uzman

Hocam arada böyle videolara bakmak bana iyi geliyor. Bu videoya baktım ve size de danışmak istedim. Bu videodaki ayarları kullanan veya yapan varsa memnun kaldı mı? BIOS harici diğer ayarları yapmayı düşünüyor (Process Lasso ve diğer RAM için olan dışında) sizce yararlı olur mu ve sistemin ömrünü azaltır mı bunu öğrenmek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek işe yarayacak çözüm şunlar: Arka plandaki gereksiz uygulamaları kapat, güç planını yüksek performans yap, NVIDIA ayarlarını en düşüğe çek ve güç tüketimini maksimum performans yap, CS2 başlatma seçeneklerine -high komudunu ekle, ayarları en düşüğe çek, 4:3 kullan. Ve tadaaaa. Bunlardan başka yok PowerShell'e abidik gubidik şeyler yaz yok Registry'den şu anahtarı ekle blablablaa... Hiçbiri bir işe yaramıyor. Gene yetmiyorsa maalesef daha iyi bir işlemci ve ekran kartı alman gerekiyor. 10 yıldır böyle videoları denerim hiçbir spesifik video işe yaramadı.

Tek işe yarayacak çözüm şunlar: Arka plandaki gereksiz uygulamaları kapat, güç planını yüksek performans yap, NVIDIA ayarlarını en düşüğe çek ve güç tüketimini maksimum performans yap, CS2 başlatma seçeneklerine -high komudunu ekle, ayarları en düşüğe çek, 4:3 kullan. Ve tadaaaa. Bunlardan başka yok PowerShell'e abidik gubidik şeyler yaz yok Registry'den şu anahtarı ekle blablablaa... Hiçbiri bir işe yaramıyor. Gene yetmiyorsa maalesef daha iyi bir işlemci ve ekran kartı alman gerekiyor. 10 yıldır böyle videoları denerim hiçbir spesifik video işe yaramadı.

O videodaki ayarların hiçbirini yapmayıp sadece o Process Lasso denen şeyi yapsak yeterli olur mu? Şu anda sabit şekilde 240-250 civarında FPS alıyorum ama ne kadar bir etkisi olur acaba benim oyuna?

O videodaki ayarların hiçbirini yapmayıp sadece o process lasso denen şeyi yapsak yeterli olur mu? Şu anda sabit şekilde 240-250 civarında FPS alıyorum ama ne kadar bir etkisi olur acaba benim oyuna?

Hiçbir etkisi olmaz, ekran kartı ve işlemci üreticileri, ulan şu aletin içine gizli FPS Boost seçeneği koyalımda insanlar bulamasın deyip bunu herhangi bir uygulamanın gizliden bulduğunu falan mı sanıyorsunuz. Zaten alabileceğiniz en yüksek FPS'i alıyorsunuz. Üstüne çıkmak için yeni işlemci gerekir.