Deathmatch ve Basit Eglence disinda durum nasil? Deathmatchte dusuk FPS almaniz ve drop girmesi normaldir acikcasi, DM modunda CPU limitli olmayan birine pek denk gelmedim.
Bunun disinda ''Oyuncu Kontrastini Arttir'' ayarinin FPS'e etkisi gunumuz donanimiyla artik asiri az, etkisi de belli senaryolar gayet var. Kapatmanizi niye onermisler anlayamadim, Dust II'yi azaltin arkadaslar.
Hatta ayarlarinizin gereksiz dusuk oldugunu dusunuyorum, ozellikle 1600x900'de oynadiginizi da dusunursek. Dinamik golgeler ayarini ''Sadece Gunes'' seceneginde kullanmak sizin sisteminizde tamamen gereksiz. ''Hepsi'' ayarinda kullanin. ''Hepsi'' ayarinda kullanmamak direkt rekabetcil olarak sizi geriye atiyor zaten, spot isiklarinda rakibin golgesini goremiyorsunuz.
2x MSAA da kesinlikle acmalisiniz en az. 16x, hic olmazsa 8x Anisotropic Filtering kullanmamak icin de bir sebep yok. ''Yuksek Dinamik Aralik'' ayari da ''Kaliteli'' olmali, bu ve 2x MSAA'nin rekabetcil olarak da etkisi var.
Reflex kapatilmasini ve shader cache temizlemeyi zaten onermisler ve sorunu duzeltmemis, tekrardan onermiyorum o yuzden.
Bir de oyunu acinca ana menudeyken konsola
sys_info yazip, su kismi atabilir misiniz? En ustlerde kendisi.
Eki Görüntüle 258604