Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 65
Seçkin ve rekabetçi full hile dolu. Yoldaş modda bile hile var. Tespit edip banlayacak bir anticheat olmayınca malum. 
Şimdi çıktım. Çok çok kötü.
Arantheim 87
Başarılı
Faceit'de premium almana gerek yok, hile daha az gelir diye almıyor insanlar premium, puan da kasabilmek için alıyorlar. Puan toplama derdin yoksa Faceit'de standart maç arat, oyna; tabii ki normal sunuculardan çok daha az hile oranı var.
Hatta arkadaşların var, siz 5'li girin, daha çok keyif alırsınız. Ama oyunun kendi sunucularında gelme olasılığı çok yüksek, güven faktörü iyi hesaplar ile oynaman lazım, az gelmesi için ama oda çoğu zaman önemsiz kalıyor.
Hatta arkadaşların var, siz 5'li girin, daha çok keyif alırsınız. Ama oyunun kendi sunucularında gelme olasılığı çok yüksek, güven faktörü iyi hesaplar ile oynaman lazım, az gelmesi için ama oda çoğu zaman önemsiz kalıyor.
- Makaleler
- 1
Hile vardır, kesin yapay zekadan script yazan doludur.
Serkan1562 21
Uzman
oyunda çok hile var. Kendi arkadaş grubum full Faceit Premium oynamaya başladı. Bana da oyunun kendi sunucuları, kendi rank kasma sistemi olmadan Faceit kasmak saçma geldiği için bir süredir oyunu bıraktım. Haftalık drop almak için oynuyorum sadece.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Ziraat Bankası VISA kart başvurusu nasıl yapılmalı?
- Nikki Freeman
-