Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Kötü. Başlamayın.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Berbat.
CS2 savunanlar acizdir, gözümde ifade özgürlükleri yoktur. Allah kimseyi CS2 savunacak kadar aciz duruma düşürmesin...
Bu post bir Ragebait değildir. Sadece gerçekleri söyleyeceğim. Aksini iddia eden kumar sitelerinde sürtebilir.
Bu post bir Ragebait değildir. Sadece gerçekleri söyleyeceğim. Aksini iddia eden kumar sitelerinde sürtebilir.
- Herhangi bir oyunda hile görmeme ihtimaliniz şu an yok.
Çevremdekiler bile hile yapıyor eğlenmek için. Keza hile yapmanın caydırıcılığı yok. Hileden yakalanırsan 1 hafta time-out yiyorsun. Üçüncü uyarıda mı ne ban yiyor olman lazım. - Herhangi bir DM'de bot görmeme ihtimaliniz de yok. İşin garibi bazı botlar...
- Telefonunu Çıkra
- counter counter strike cs2
- Forum: Counter-Strike
Rezalet bence de hiç başlama hile bir yanda bot bir yandan bende bırakmayı düşünüyorum.
O zaman sadece Valorant mı oynayacağız? Üzüldüm CS durumuna.
Yafees
Çalışkan
O da ayrı bir sıkıntı, oradan kuş uçuyor, bir yerden penguen gidiyor, adam ısınlanıyor vs. Bu gidişle Wolfteam oynayacağım.O zaman sadece Valorant mı oynayacağız? Üzüldüm CS durumuna.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 62
Toksik velet kitleyi umursamam diyorsan Valorant oyna. Geçen bir maçıma 5-6 yaşındaki çocuk geldi. Bas konuş ayarlamamış bir de, o kadar rahatsız edici ki. Şunlarla Valorant oynayacağıma CS'de Ruslarla troll yaparım daha iyi.O zaman sadece Valorant mı oynayacağız? Üzüldüm CS durumuna.
Dün denemek istedim, pişman oldum. Bir defa ölünce hayatımda duymadığım küfürleri işittim. Hile desen zaten 1-2 kişiye denk geldim, sinirden ALT+F4 çekip sildim oyunu.
CBTSG23XrC1Z
Becerikli
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi