CS2 için FGG Madlions MAD60 alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SeoLeX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 551
  • Etiketler Etiketler
    madlions
FGG Madlions MAD60, uygun fiyatlı ve güzel bir klavye olarak CS2 için iş görür. Laptop klavyesine göre daha rahat ve mekanik his verir, özellikle FPS oyunlarda tepki süresi ve dayanıklılık önemliyse tercih edilebilir. Wraith gibi daha pahalı modellerle karşılaştırınca biraz basit kalabilir ama bütçe dostu bir seçenek.

Snap tap yasak, Rapid trigger olarak artısı olabilir ancak ne olduğu belli değil bu klavyenin.
Fun60 Pro al.

Snap tap yasak, Rapid trigger olarak artısı olabilir ancak ne olduğu belli değil bu klavyenin.
Fun60 Pro al.

Evet snap tap yasak sanırım öyle bir şey duymuştum risk almamakta fayda var.

Evet snap tap yasak sanırım öyle bir şey duymuştum risk almamakta fayda var.

Kickliyor zaten direkt, ancak madlions kaliteli değil, neyin ne olduğu belli değil fazla.
Fun60 Pro çok daha iyi olur.

İfadeler: YLN
Kickliyor zaten direkt, ancak madlions kaliteli değil, neyin ne olduğu belli değil fazla.
Fun60 Pro çok daha iyi olur.

Valve anti cheat mevlanayı kicklemeyip snap tapli klavyeyimi kickliyor? Hahaha komik geldi bana. Sizin cevabınızla alay etmiyorum yanlış anlamayın.

Fun60 Pro al.

Snap tapi kapalı kullanacağımı varsayalım, yine fun60 daha iyi oluyor anladığım kadarıyla, yanlış mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…