mustafa0363
Gelişen
Merhaba, uzun süre sonra artık klavye değiştirmeye karar verdim. Bayağı bilgisi olan arkadaşım bana Madlions MAD60HE önerdi. Nasıl bir klavyedir? Linkini de bırakayım.
Merhaba, uzun süre sonra artık klavye değiştirmeye karar verdim. Bayağı bilgisi olan arkadaşım bana madlions mad60he önerdi. Nasıl bir klavyedir? Linkini de bırakayım.
Hocam %60 klavye kullandım iade ettim çok küçük geldi haberiniz olsun.
%75 veya tenekleyss modelli daha cazip bence. En azından yön tuşları ctrl gibi tuşlar olabiliyor.Manyetik özelliği dışında malzemesi kalitesiz bir ürün elde kalmayacağının garantisi yok @Toby Fox daha iyi bir öneride bulunabilir bence.
%60 klavyeyi kullanmayı bilirsen çok büyük artılarını yakalarsın en basitinden mouse için maksimum alanı bırakırsın veya yazı yazarken klavye 2 avucunun arasında olduğu için kısayollarla çok daha hızlı kod yazabilirsin.
%75 veya tenekleyss modelli daha cazip bence. En azından yön tuşları CTRL gibi tuşlar olabiliyor.
Ace60 Pro gasket mount bir klavye. Yazım zevki ve ses olarak Madlions'dan üstün.Teşekkür ederim hocam, nasıl daha iyi ben bilmiyorum da bir arkadaşa da sorayım.