Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000-2.500 TL
Bütçe çıkarsa:2.000-2.500 TL arası manyetik klavye arayışındayım. Bu klavye bu fiyat alınır mı? Kronik bir sorunu vs. var mıdır? Önerilerinize açığım.
GameRaider K1 HE Grey Ultra-Fast Gaming Klavye
GameRaider K1 HE Grey, Hall Effect sensörlü manyetik switch’leriyle fark yaratan bir performans deneyimi sunar.
Çok çıkmazsa:
Aula F87 Pro
2.500 üstüne çıkamam hocam ama varsa öneriniz alabilirim.Genel olarak iyi bir klavye değil. Bütçe ne kadar çıkar maksimum?
2.500 üstüne çıkamam hocam ama varsa öneriniz alabilirim.
Manyetik zorunlu mu?
2.500 üstüne çıkamam hocam ama varsa öneriniz alabilirim.
Buna bakın.
Manyetik daha iyi olduğu için veya en azından öyle duyduğum için demiştim. Mekanik de olabilir arasındaki farkları pek bilmiyorum.
TANTUNICIK
Başarılı
Manyetik daha iyi olduğu için veya en azından öyle duyduğum için demiştim. Mekanik de olabilir arasındaki farkları pek bilmiyorum.
Leobog Hi75C Pro Kablosuz Mekanik Klavye mekanik çıkarsanız alüminyum kasalı sağlam bir model. Manyetik istiyorsanız gameraider modeli alabilirsiniz bütçe yükseklere çıkmadığı müddet mekanik klavyelerden daha gerideler CS2 Valorant tarzı oyunlar dışı fark hissedeceğinizi düşünmüyorum.
Düzenleme: Bütçe üstüne çıkamam demişsiniz pardon alttaki aula küçük bir klavye tercihiniz ise güzel.
Son düzenleme:
Aralarında pek bir fark yok.
Küçük klavye istiyorsanız buna bakın.