kalempiliyakis 6

Başarılı
Selamlar, csstats/leetify gibi sitelere şifresiz, sadece Steam izniyle bağlanmak hesap için risk oluşturur mu? Kullanan var mı, güvenilir bulduğunuz site var mı?

Selam, csstats/leetify gibi sitelere şifresiz, sadece Steam izniyle bağlanmak hesap için risk oluşturur mu? Kullanan var mı, güvenilir bulduğunuz site var mı?

CS Stats gibi siteler güvenilir sayılır ama ben yine de çevrimdışı gösteriyorsa o şekilde bakın derim. Sonuçta 3. parti siteye giriyor.

CS Stats gibi siteler güvenilir sayılır ama ben yine de çevrimdışı gösteriyorsa o şekilde bakın derim. Sonuçta 3. parti siteye giriyor.

Normalde ben de öyle yapıyorum, ama bazı gereksiz maçlarda istatistikler düşerken asıl merak ettiğim maçları göremiyorum. Yine böyle bir duruma denk gelince kendim bağlantı kursam mı diye düşündüm.

Sıradan bir oyuncu olsam da istatistik takip etmek hoşuma gidiyor. Pro seviye maçları sürekli takip ettiğim için kendi istatistiklerime bakınca kendimi bir şey sanıyorum :)

Eklemek istediğiniz bir şey yoksa çok teşekkür ederim. Biraz daha bakınayım, kötü bir şeye rastlamazsam belki bağlanırım. 🙏