Makaleler
1
Yer
Bursa Nilüfer
Steam arkada açık olduğu zaman CS2'ye girmediğim halde oyuna giriyor. Ekrana CS2 açılış ekranı vs. gelmiyor, sadece görev yöneticisinde ve Steam üzerinde açık şekilde gözüküyor. Arkadaşlarımla Steam`den başka bir oyun oynarken de bu olay başıma geldi, oyuna girmememe rağmen kendiliğinden arkada başlatılıyor ama CS2 giriş ekranı gelmiyor. Sadece CS2'nin açılması da ayrı bir garip, başka oyunlarda böyle bir sorun olmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Demin CS2 açılmıyor adlı konuyu çözdüm şimdi CS2 zorla açılıyor konusunu çözmeye çalışıyorum :rofl:

Hesap başkasındaysa o giriş yapmış olabilir Aile paylaşım ayarlarını kontrol et. Mümkünse şifreni de değiştir.

Demin CS2 açılmıyor adlı konuyu çözdüm şimdi CS2 zorla açılıyor konusunu çözmeye çalışıyorum :rofl:

Hesap başkasındaysa o giriş yapmış olabilir Aile paylaşım ayarlarını kontrol et. Mümkünse şifreni de değiştir.
Aile paylaşımı açık, 2. bilgisayar için açık bırakıyorum ama o bilgisayardan giriş yapan olmadı. Hesaba anormal bir giriş yapıldığı mı yada zorlama olduğu mu bilmiyorum. Bunun hakkında e-posta bildirimi gelmedi.

2. bilgisayar yanında dibindeyse bu sıkıntı baş gösterdiği zaman onda da aynı şekilde oyun çalışıyor gözüküyor mu? Bu çok önemli eğer gözükmüyorsa sorun bilgisayarda, gözüküyorsa hesapta. Tekrar bu sorun oluştuğu zaman 2. bilgisayarı kontrol edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. bilgisayar yanında dibindeyse bu sıkıntı baş gösterdiği zaman onda da aynı şekilde oyun çalışıyor gözüküyor mu? Bu çok önemli eğer gözükmüyorsa sorun bilgisayarda, gözüküyorsa hesapta. Tekrar bu sorun oluştuğu zaman 2. bilgisayarı kontrol edin.
Ona dikkat etmedim ama çoğu zaman olan bir şey bu. Oyunu kaldırıp tekrar yükledim sorun gene devam ediyor, şimdi aile paylaşımını kapatacağım, bakalım önümüzdeki zamanlarda bu sorun tekrar edecek mi.