Kyosuke00

Becerikli
Arkadaşlar, Premier’de 13K Elo’yum. Bu sezon hiç hileyle karşılaşmadım. Şüphelendiğim oyuncular oluyor ama Faceit hesaplarına baktığımda 10 level, 2200 Elo çıkıyorlar. Size hile geliyor mu?

Günde 10 maç atıyorum, hepsi temiz geçiyor. Benim hepsi win geliyor.

Hile falan yok, büyük zırva bu muhabbet. Ben düşük elolarda oynuyor olmama rağmen 1 tane dahil hileye denk gelmedim, kaldı ki düşük elolarda hile dolu olur.
Zaten düşük elo'da daha az hile olur çünkü adam bilgisiz olduğu için ya legit oynayamaz ya da hile ayarını düzgün yapamadığı için fazla rage açtığından hileyi daha çabuk ban yer. Oyunun hile topluluğunun çoğu üst liglerde oynuyor çünkü orada rekabet daha fazla. O yüzden premiere'de 15K üstünde hile sayısı artmaya başlıyor drastik şekilde adam kaybetmek istemediği için açıyor hileyi.

Bide düşük eloda Casual oynayan adam da gidip hile açmaya çalışmaz pek kazanıp kaybetmek umrunda olmaz fazla.

Zaten düşük elo'da daha az hile olur çünkü adam bilgisiz olduğu için ya legit oynayamaz ya da hile ayarını düzgün yapamadığı için fazla rage açtığından hileyi daha çabuk ban yer. Oyunun hile topluluğunun çoğu üst liglerde oynuyor çünkü orada rekabet daha fazla. O yüzden premiere'de 15K üstünde hile sayısı artmaya başlıyor drastik şekilde adam kaybetmek istemediği için açıyor hileyi.
Bence tam aksine düşük eloda olur, sürekli ban yiyip yeni hesap açacak... sürekli ban yiyip yeni hesap açacak, sonuç olarak başlayacağı elo silver altın nova.

Seçkin olsun veya normal olsun anormal derecede hile var seçkin hesap sahipleride genelde hile kullanıyor ama daha safe takılıyorlar arkadaşlarına info veriyor onlar vuruyor her halükarda artık CS yok abi bitti zaman ayırmaya değmez.

Çoğu oyunumda hile geliyor öyle pek fazla oynamıyorum arada bir 5-6 maç atıyorum, 1 ya da 2 tanesinde hile oluyor. Çoğu aim hilesi kullanıyor. Wallhack'e pek fazla denk gelmedim. Hileye rağmen kazandığımda oluyor ama takımdakilerde iyi olunca.

Bence tam aksine düşük eloda olur, sürekli ban yiyip yeni hesap açacak... sürekli ban yiyip yeni hesap açacak, sonuç olarak başlayacağı elo silver altın nova.
Ban yiyor işte ondan daha az hile var adam ban yiyor sürekli zaten çoğu da bandan sonra bidaha açmıyor hile.