Ban yiyor işte ondan daha az hile var adam ban yiyor sürekli zaten çoğu da bandan sonra bir daha açmıyor hile.
Alakası yok hocam. Adam hile ile daha çok keyif alır; boş bir hesaba girer, mevlana olsun, magic olsun açar, sana oyunu zehir eder. Kendisi de biliyor ban yiyeceğini ama olsun, o birkaç saatlik eğlence ona yeter. O adamın ana hesabı e-sporcularla yarışır.

Alakası yok hocam. Adam hile ile daha çok keyif alır; boş bir hesaba girer, mevlana olsun, magic olsun açar, sana oyunu zehir eder. Kendisi de biliyor ban yiyeceğini ama olsun, o birkaç saatlik eğlence ona yeter. O adamın ana hesabı e-sporcularla yarışır.
Dostum dediğini en baba adam gider ücretsiz oynarken yapar. Paralı hesap için okadar kolay değil sürekli her ay ban yediğinde 1 tane hile + yeni hesap almak. Yabancıda olsan her ay buna minimum 40-50 euro ayırman gerkir.

Bu oyunu 15 bin saat oynadım hem low elo hem high elo hesaplarım da var iki tarafı da deneyimliyorum. Yüksek eloda oynayan adam düzenli hileci olduğu için çoğu zaman uzun süre belki 2-3 yıl ban yemiyor düzenli hile ile oynuyor. Öbür tarafta sürekli ban yediğinden gidip sürekli yeni hesap alan adam olması lazım çoğu kişi de onla uğraşmıyor.

Ha belki arkadaşlar, güven faktörü muhabbeti de etki ediyor olabilir. Ben genelde solo oynuyorum, Türklerle falan oynamıyorum. Ona rağmen bana iyi takımlar geliyor. Mesela benim takımıma Faceit 10 level veriyor, karşıya da 10 level veriyor.