KS KS D detux Başarılı Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 3 Beğeniler 7 4 Ocak 2024 #21 volvoseverim dedi: OS'unuz kötü. Ekran kartınız kötü maalesef. Oyunda da optimizasyon sıkıntısı olduğunu belirtmek gerek. OS'unuz kötü derken Linux'un kötü bir OS olduğunu kastetmiyorum. Oyun OS u değil. Genişletmek için tıkla... İnsanlar Linux ile oyun oynayabiliyor, cs2 native desteği var, ancak Nvidia Linux sevmiyor. He zamanında vatan pc deki armutlar takmış. Yeni pc toplarım diye yeni kart almıyorum. 11400f işlemci falan var pc iyi yanı.
volvoseverim dedi: OS'unuz kötü. Ekran kartınız kötü maalesef. Oyunda da optimizasyon sıkıntısı olduğunu belirtmek gerek. OS'unuz kötü derken Linux'un kötü bir OS olduğunu kastetmiyorum. Oyun OS u değil. Genişletmek için tıkla... İnsanlar Linux ile oyun oynayabiliyor, cs2 native desteği var, ancak Nvidia Linux sevmiyor. He zamanında vatan pc deki armutlar takmış. Yeni pc toplarım diye yeni kart almıyorum. 11400f işlemci falan var pc iyi yanı.
misty rosetta Başarılı Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 128 Çözümler 3 Beğeniler 93 11 Ocak 2024 #22 CS2'nin optimizasyonu da kötü, sizin bilgisayarınız da kötü.