CS2 mi Valorant mı?

Cs2 tr Server olsa tadından yenmez.Valonun kitlesinin yaşı cok küçük her el geliyor İstanbul serverde illaki sülalenize güzel iltifatlar alıyorsunuz.ValonunAnticheati güzel raporları önemsiyorlar banlattım birkac kisi bu cs de maalesef yok.Cs daha gerçekçi tabii kişiden kişiye değişir hersey ama bi karmaşa yok valo kadar al keleşi vur herkesi skill derdi de yok

CS2 ifade özgürlüğün var, oynadıkça drop veriyor, kafa adam denk gelirse arkadaş ediniyosun. Daha ne?

CS2 devri bitti artık. Bomboş klasik bir FPS oyunu deneyimi istiyorsanız CS2 oynayın. Yeniliklere açık olup Valorant denemenizi tavsiye ederim.

CS2 devri bitti artık. Bomboş klasik bir FPS oyunu deneyimi istiyorsanız CS2 oynayın. Yeniliklere açık olup Valorant denemenizi tavsiye ederim.

Valorant bitti asıl hocam espor maç izlenmelerine bakmanızı öneririm ayrıca FACEIT'in ne kadar zor olduğunuda bilmenizi isterim.

Şu an CS2.

Seçim kriterin o kadar komik ki. Yani tek kriter gerçek hayata benzerliği. Her oyun gerçek hayattaki silahı koyarsa oyun CS çakması oluyor zaten. Fortnite mesela koşu süren sınırlı. Bunu sınırsız yaparsan ne olur? PUBG olur.

2 oyunu da gram sevmiyorum. Özellikle Valorant'ın kitlesi rezalet. Seçmem gerekseydi CS seçerdim haftalık droptan dolayı.

Tabii ki CS2. Arkadaşım 1 ayda kâr etti. Tek sorun çok fazla hile olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…