Güzel bir argüman. Ben CS2'nin Viyana serverlarında 43-45 Ping alıyorum.
FTTH gelse belki 30 küsür olur.
Güzel bir argüman. Ben CS2'nin Viyana serverlarında 43-45 Ping alıyorum.
Cs2 tr Server olsa tadından yenmez.Valonun kitlesinin yaşı cok küçük her el geliyor İstanbul serverde illaki sülalenize güzel iltifatlar alıyorsunuz.ValonunAnticheati güzel raporları önemsiyorlar banlattım birkac kisi bu cs de maalesef yok.Cs daha gerçekçi tabii kişiden kişiye değişir hersey ama bi karmaşa yok valo kadar al keleşi vur herkesi skill derdi de yokMerhaba, sizce CS2 mi Valorant mı daha iyi? Bence CS2 daha iyi. Çünkü Valorant'a göre çok gerçekçi, karakter mekaniği olsun, silahlar olsun. CS2'deki silahların hepsi gerçek hayattada var. CS2 de karakterin koluna sıkıyorsun kolunu arkaya atarak düşüyor. Ama Valorant'ta adamın neresine sıksan yüz üstü düşüyor. Bir de Valorant'ta o kadar yetenek var ki, doğru düzgün a ya, b ye giremiyosun. Ama CS2 öyle değil. Smoke, molotof ve flash bombası var.
Merhaba, sizce CS2 mi Valorant mı daha iyi? Bence CS2 daha iyi. Çünkü Valorant'a göre çok gerçekçi, karakter mekaniği olsun, silahlar olsun. CS2'deki silahların hepsi gerçek hayattada var. CS2 de karakterin koluna sıkıyorsun kolunu arkaya atarak düşüyor. Ama Valorant'ta adamın neresine sıksan yüz üstü düşüyor. Bir de Valorant'ta o kadar yetenek var ki, doğru düzgün a ya, b ye giremiyosun. Ama CS2 öyle değil. Smoke, molotof ve flash bombası var.
CS2 devri bitti artık. Bomboş klasik bir FPS oyunu deneyimi istiyorsanız CS2 oynayın. Yeniliklere açık olup Valorant denemenizi tavsiye ederim.
Merhaba, sizce CS2 mi Valorant mı daha iyi? Bence CS2 daha iyi. Çünkü Valorant'a göre çok gerçekçi, karakter mekaniği olsun, silahlar olsun. CS2'deki silahların hepsi gerçek hayattada var. CS2 de karakterin koluna sıkıyorsun kolunu arkaya atarak düşüyor. Ama Valorant'ta adamın neresine sıksan yüz üstü düşüyor. Bir de Valorant'ta o kadar yetenek var ki, doğru düzgün a ya, b ye giremiyosun. Ama CS2 öyle değil. Smoke, molotof ve flash bombası var.