Merhaba, sizce CS2 mi Valorant mı daha iyi? Bence CS2 daha iyi. Çünkü Valorant'a göre çok gerçekçi, karakter mekaniği olsun, silahlar olsun. CS2'deki silahların hepsi gerçek hayattada var. CS2 de karakterin koluna sıkıyorsun kolunu arkaya atarak düşüyor. Ama Valorant'ta adamın neresine sıksan yüz üstü düşüyor. Bir de Valorant'ta o kadar yetenek var ki, doğru düzgün a ya, b ye giremiyosun. Ama CS2 öyle değil. Smoke, molotof ve flash bombası var.
CS2 tabii ki. Ayrıca CS2'ye Türk sunucusu bekleyenler neyin kafasını yaşıyor? Mümkünse gelmesin. Zaten Valorant'ta millet, ucube veletlerden ve toxic oyunculardan bıktığı için Frankfurt sunucularına giriyor. Ayrıca izlenme sayılarına bakarsanız, CS2'nin hâlâ ve her zaman GOAT olduğunu görürsünüz.

FACEIT'in ne kadar zor olduğunuda bilmenizi isterim.

Neye göre? FACEIT eğlenceli fakat zorluğu neye göre belirledin, anlamadım. 10 level olmak zor diyorsan, bence değil. 2500-3000 ELO ve sonrası zor. Kaldı ki, bence iki oyun da tamamen farklı şeyler sunuyor. Aim ve movement mekanikleri çok farklı. Ben ikisini de eskisi kadar olmasa da oynuyorum ve zevk alıyorum.

Seçim kriterin o kadar komik ki. Yani tek kriter gerçek hayata benzerliği. Her oyun gerçek hayattaki silahı koyarsa oyun CS çakması oluyor zaten. Fortnite mesela koşu süren sınırlı. Bunu sınırsız yaparsan ne olur? PUBG olur.

Yok hocam ben onu örnek olarak söyledim. Karakter mekaniğide daha iyi. Ama silahlarda daha iyi.

Neye göre? FACEIT eğlenceli fakat zorluğu neye göre belirledin, anlamadım. 10 level olmak zor diyorsan, bence değil. 2500-3000 ELO ve sonrası zor. Kaldı ki, bence iki oyun da tamamen farklı şeyler sunuyor. Aim ve movement mekanikleri çok farklı. Ben ikisini de eskisi kadar olmasa da oynuyorum ve zevk alıyorum.

Bence karşılaştırmak zaten saçma ama rekabet ve espor açısından CS daha çok hoşuma gidiyor.

Şunu da belirtmek isterim Valorant kitlesi çok çok rezalet yani anne bacı kızlar falan obje gibi belirlemişler takımda bir kız var mesela 2 saat kıza yavşayan mı dersin kız oyun mu oynar dersin çok rahatsız edici yani empati yapınca öyle gözüküyor.

CS2'yi sırf sevmediğin için en kötü örneği görüp yorum yapıyorsun.
Ben CS oyuncusuyum. Gerçekçi lafı bu oyunlar için saçma kaçıyor sadece. Rakip firma CS'ye alternatif olarak aynı şeyi çıkaramaz. Adam bakınca "e bu CS'nin çakması: CS varken, pazarı varken niye buna geçeyim der. "