CS2 mi Valorant mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 10593
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 829
  • Etiketler Etiketler
    cs2
CS yaşayan bir efsanedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant'ta biraz ciddi oynamak için dereceli girmek istiyorum, girdiğim an troller veya çocuk oyuncular çıkıyor karşıma. Haliyle ben de zevk alamıyorum. 5 kişi olmadan dereceli bile girilmeyecek oyun.

Selam, konum başlıktaki gibi. En fazla eğlence veren bir de en fazla Türk olan.

Valorant nefret ettiğim ama oynamağı bırakamadığım oyundur çok saçma eşleştirme sistemi var. CS2'yi çok oynamadım CS:GO zamanları çok hile denk geliyordu.

Çok fazla Türk arıyorsan Valorant. Geçenlerde 1-2 el oynadım. Bir oyunda durduk yere karşı takımın aile ve dini değerlerine küfür gördüm. Valorant kahvehane gibi aynı, reklam politikaları ülkede oyun oynamayan varoş bir kesimi de oyuna çekiyor. Sadece çocuk değil, yaşını almış ama gelişmemiş et parçaları da oynuyor.

Eğlencede bence CS2 daha keyifli. Daha basit olması tek başına yeterli.

Valorant'ın karakter modellerindeki tıfıllık, dürbün açınca oluşan sekme(neredeyse her oyunda dürbün açınca daha iyi ateş açılır ve bu oyuncular bundan şikayetçi değiller), karakter yetenekleri(bence eğlenceyi çok baltalıyor. özellikle sabırsız ergenlerin aldığı karakterler ve garip hareketleri, rekabetten çok salyalı bir toksiklik oluşturuyor.) falan hiç keyifli değil.

Valorant'ı gerçekten topluluk yöneticileri ve reklam takımı ayakta tutuyor. Oyun olarak aynı OW yakın zamanda çıkan Rivals gibi uzun ömürlü değil. Bahsettiğim karakter sistemini hiçbir oyunun FPS tarafında tutturabileceğine inanmıyorum. Güncel olarak Delta Force ücretsiz çıkmış. Gamepass'den CoD girilebiliyor. Yani bunlar varken ben Valorant gibi salyalı tiplerin yoğun olduğu oyunları oynamam. Eğlence arıyorsanız da CoD, BF, Delta Force ve CS2 daha mantıklı.

Valorant'ın mekanikleri CS 2'ye göre daha basit, ayrıca oyunu anlaması, öğrenmesi CS 2'ye göre daha kolay. CS 2 ise salt bir aim oyunu, her silahın kendine özgü sprey paternleri var, bi' silah da adam vurup diğer silahta vuramayabilirsin. Valorant'ta aimin kötü olsa bile karakterinin yeteneklerini kullanarak yine bir şekilde adam vurabilirsin ancak CS 2'de aimin kötüyse yapabileceğin pek bir şey yok. CS 2 hep tekdüze, her maç aynı şeyler. Ancak Valorant'ta her maç farklı karakterler, farklı haritalar olduğu için bi' girdiğin maç diğer girdiğin maça benzemiyor, karakterlerin yetenekleri sayesinde daha çekişmeli ve eğlenceli maçlar dönebiliyor. İkisinin de kendine özgü kötü yanları var tabii ki de, CS 2'de hileci problemi yüzünden oyun oynanamıyor neredeyse, Valorant ise toxic ve daha çok küçük yaş gruplarındaki oyunculara sahip.

2 oyunu da önceden oynadım ama karar veremedim sizce hangisi? İndireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…