Çok fazla Türk arıyorsan Valorant. Geçenlerde 1-2 el oynadım. Bir oyunda durduk yere karşı takımın aile ve dini değerlerine küfür gördüm. Valorant kahvehane gibi aynı, reklam politikaları ülkede oyun oynamayan varoş bir kesimi de oyuna çekiyor. Sadece çocuk değil, yaşını almış ama gelişmemiş et parçaları da oynuyor.
Ben sadece 1 adamı vuramadım diye (o el 3 adam vurmuştum) tüm ailevi değerlerime küfür yedim. CS'de böyle durumlarda çabucak ban atılabiliyor, Valorant'ta bu süre 1 hafta da sürebiliyor hiç ban da yemeyebiliyor adam. Klasik Riot oyunu.
Valorant'ın karakter modellerindeki tıfıllık, dürbün açınca oluşan sekme(neredeyse her oyunda dürbün açınca daha iyi ateş açılır ve bu oyuncular bundan şikayetçi değiller), karakter yetenekleri(bence eğlenceyi çok baltalıyor. özellikle sabırsız ergenlerin aldığı karakterler ve garip hareketleri, rekabetten çok salyalı bir toksiklik oluşturuyor.) falan hiç keyifli değil.
Üstüne hem normal hem dürbünle vuruşlarda sıkıntı var. Kafaya sıkıldığında ilk 3 mermi karaktere asla değmiyor. Duran birini vurmayı denerken bile oluyor bu.

Valorant'ta biraz ciddi oynamak için dereceli girmek istiyorum, girdiğim an troller veya çocuk oyuncular çıkıyor karşıma. Haliyle ben de zevk alamıyorum. 5 kişi olmadan dereceli bile girilmeyecek oyun.

Kesinlikle haklısınız çoluk çocuk, saçma sapan çiftler, küfür etmeden iki cümle kuramayanlar dolu TR serverında maalesef.