Hiç sevmiyorum çok oyunculu oyunları. Zaten kullanıcıların çoğu oyunun dengesiz olduğunu biliyor. Oynama geç. Tamamen para sömürme amaçlı bir oyun. Eğlence faktörü arka planda.

Hayatımda hiçbir şeye rekabetçi oyunlar kadar bağımlı olmamıştım çok fazla rekabetçi oyun oynadım bir sürü toxic oyuncu gördüm ama eskiden VAC banıyla ünlü olan. Youtuberların 100 bölüm Overwatch ban serisi çektiği CS de satacağım skinlerin fotoğraflarını almak için girdiğim lobide bile 2 saniye one tap yemeden gezemiyorum.

Maçına Türk geldi diye sevinmen amatör olmandan daha ilk elden sövmeye başlıyorlar. Ölüm maçı botlarını valve geçenler de banlamıştı tekrar çoğaldı valve hoşuna gidiyor hilelerin çoğalması

2500 saatim var, bana tek faydası diğer oyunlardaki aim rahatlığı oldu. Klavye mouse o kadar kolay geliyor ki artık Cyberpunk'u falan gamepad'le oynuyorum.

Bomboş oyunlar, CS,LOL,Valorant... Gerek yok. Arkadaşlarla oynarım maks, kendi başıma hiç kasacağımı zannetmiyorum daha artık. Ergenken güzeldi. Ne keyfi var ne tadı var zaten, CS:GO güzeldi yine. CS2 b*k gibi oyun. Valorant hep b*ktu. LOL zaten iğrenç bir oyun. Boş boş vakit israfları.

Eplesen banlanmıyorlar. Bir adamla tanışıyosun oyundan arkadaş ekliyorsunuz hop adam sizi FACEIT linkiyle ya da başka bir phising linkiyle scamlemeye çalışıyor. FACEIT girdim dedim en azından gerçekten oyun oynamak isteyen insanlar vardır, kullanıcı adımda TR olduğu için 5 maç yabancılar aralıksız kebap kebap, arab diye spamladı. Son maçıma Türk geldi sevindim, onda da adam anama bacıma sövdü. Gerçekten güzelim oyunu bitirdiniz, teşekkür ediyorum Valve ekibi. (yoldaş, rekabetci, Premier'den bahsetmeye gerek yok zaten, oradaki hileler kolondan no scope HS atıyor.)

CS de 1200 saatim var 1O yıl rozetim ben bile bıraktım 5 yıldır 1 saat oynamadım. Tadı tuzu yok. Envanteri de komple sattım. Hatta 15bin TL skini 1500 verdim. O derece.

Kesinlikle öyle. Şahsen kasa düşürmek için deathmacth oynuyorum. 10 oyuncunun 7'si bot. Sadece bot olsalar yine iyi öyle bir program tasarlamışlar ki seni gördüğü an HS yiyorsun. Bonus olarak ping sorunları, ara sıra oyundan atılmana sebep olan VAC hataları derken oyunun tadı tuzu kalmamış.

Haritalar eski sadece. Onun dışında iyi bir oyun.

Oyun güzel zaten bence CS2 ile daha da güzel bir oyun oldu ama kasa düşürmek için girdiğimiz deathmatchler hileli bot dolu bot tetiklendiği an mapin diğer ucundan bile tek atıyor sana. Arkadaşla rank kasmaya girincede 3 maçtan birinde rakip hile oluyor 6-7 maç atsak illa bir tane mevlana geliyor.

Oyun güzel zaten bence CS2 ile daha da güzel bir oyun oldu ama kasa düşürmek için girdiğimiz deathmatchler hileli bot dolu bot tetiklendiği an mapin diğer ucundan bile tek atıyor sana. Arkadaşla rank kasmaya girincede 3 maçtan birinde rakip hile oluyor 6-7 maç atsak illa bir tane mevlana geliyor.
Hile her oyunda var.

Hangi oyunun kendi yaptığı ilk 1000 sıralamasında ki oyuncuların yüzde 90'ı hile ve ilk 3'teki oyuncular bile her oyun mevlana açtığı halde ban yemiyor?

Amaç CS2 gömmek değil zaten şu an günümün yarısı CS oynayarak geçiyor en azından topluluğun daha çok tepki vermesi Valve'ın gelen paralardansa oyuncular için bir yenilik yapması.