Hangi oyunun kendi yaptığı ilk 1000 sıralamasında ki oyuncuların yüzde 90'ı hile ve ilk 3'teki oyuncular bile her oyun mevlana açtığı halde ban yemiyor?

Amaç CS2 gömmek değil zaten şu an günümün yarısı CS oynayarak geçiyor en azından topluluğun daha çok tepki vermesi Valve'ın gelen paralardansa oyuncular için bir yenilik yapması.
Anti-Cheat işe yaramıyor. İlgilenen moderatörler de ilgisiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yatırım oyunu. Ben ajanlara ve silahlara biraz yatırım yaptım, 5-6 ay içinde fiyatların yükselmesini bekliyorum.

Stres atmak için girilen ama iyice stres olunan tek oyun. Şahsen ben arada bir DM atıp çıkıyorum, bana fazla bile geliyor.

CS2 oynadığım en rezil fps oyunu. Neredeyse 2 yıl geçicek hala düzeltemedikleri bir çok problem var. Subtick başlı başına zaten saçmalık. Karşı takım 10 ping alıyorken sen 50-60 ping aldığın anda şansın kalmıyor. Bu ping farkından dolayı espor turnuvalarında bile olmayan peekleri yiyorsun. CS:GO'da 80 ping ile oynanırken CS2'de 60 ping ile oynanmıyor. Düşük pingli rakibin biraz iyiyse hiç bir şekilde avantajın yok.

Kısacası çöp, rezil ve asla düzelmeyecek olan bir oyun.

Benim 10K saatim var, yan hesaplarla dediğine katılıyorum. Bence leş oyun; yani benim oynamamın sebebi şu, drop muhabbeti. İyi para kazanıyorum ordan, 100 dolar kazandım geçen ay, pahalı bir şey düşürmüştüm.