ysffbulut
Yetkin
VAC değil hocam OW'dan yemiş 3. partiden değil yani. Oyunda report çok yemiş ondan.Oyuna bir şekilde etki eden 3.parti yazılım açmış olabilirsin.
VAC değil hocam OW'dan yemiş 3. partiden değil yani. Oyunda report çok yemiş ondan.Oyuna bir şekilde etki eden 3.parti yazılım açmış olabilirsin.
Arka planda oyunu etkileyebilecek bir program vs. açık mıydı? Mesaj yazmanızın ya da iyi vuruş yapmanız ban yemenize sebep olmaz.
Dediğim gibi smoke vuruşları falan ban yemeniz için bir sebep değil. Rapor yemeninde bir etkisi yok. Fakat CS2'de 20 saatlik incelemenin ardından ban atılıyor diye biliyordum. Siz direk mi yediniz? Hile yapmadığınızı varsayarak söylüyorum. Arka planda çalışan hile ile alakası olmayan ama oyunu etkileyen bir program bile çok düşük ihtimalle ban yemenize sebep olabilir. Beklemekten başka çareniz yok. Gerçekten hile yapmadıysanız er ya da geç yasağınızı kaldırırlar.Yok değildi. Vallahi gözüken o ki olmuş. Sadece oyundaki resmi sunucularda takılan biriyim zaten sık sık ta oynuyorum. En son Premier'i salıp rekabetçi atıyordum düz. Nova attıydı. 2-3 tane Smoke'tan vuruş yaptım ki o da karşıdan sıktıkları için sıktım. Ama bundan dolayı da olduğunu sanmıyorum sıkıntı bir şey olsa vaclive devreye girerdi diye düşünüyorum. Belli ki beni bir süredir izliyorlarmış. Sık sık ölüm maçı atıyordum son zamanlarda kicklendiğimde oluyordu. Ee sık sık girince de bol bol raporda yanında hediye geliyor sanırım. Bakacağız göreceğiz ya.