Nokia 6070 3

Uzman
Yanımdaki iki apartmanda kendi altyapılarından internet var. Bu yüzden hem paket çeşitliliği fazla hem de fiyatlar ucuz. Binamızda ise TT altyapısından fiber veriyor. Acaba dilekçeyle başvurunca kendi kutularından kablo çekiyorlar mı?

Dilekçe kabul ediliyor. İl müdürlüğüne gidip verebilirsiniz. Çekip çekmeyecekleri malum ama.

Türksart benim bölgemde yatırımları var Türk Telekom zaten her yere fiber ekledi Türksat yavaştan ilerliyor ama biraz da şansa bağlı kupon gibi.

Yanımdaki iki apartmanda kendi altyapılarından internet var. Bu yüzden hem paket çeşitliliği fazla hem de fiyatlar ucuz. Binamızda ise TT altyapısından fiber veriyor. Acaba dilekçeyle başvurunca kendi kutularından kablo çekiyorlar mı?

2021 yılında, hiç kimse almayacak dememe rağmen, TTnet'in rögarlarını kullanıp kendi fiber kablolarını çektiler. Apartmanda 7 daire var bir de. Hatta ekibe dedim, "Kullanmayacağım, boşuna masraf etmeyin." Sorun değil, bize gelen emir böyle; her apartmana çekiyoruz dediler.

Bunu TTnet'e sordum: "Sizin altyapıyı kullanıp kendi kablolarını çektiler ama siz 2018'dan beri evimin önünde olan fiberi çekmediniz." dedim. "Çekemezler, izinleri yok." dedi Türksat için. 3 ay önce de öğrendim ki TTnet, Türksat'ı gizliden destekliyormuş o zamanlar. Şu an resmi anlaşmaları var mı bilemem ama. Büyük işgüzarlık var. Sadece 2 firmanın rögar kullanıp diğerlerine izin verilmemesi...

Kullanmanızı da tavsiye etmem. 11 gün kulandım Tüketici Hakem heyeti ile kurtuldum kendilerinden. Şuan da da apartmanımda sadece onların fiberi var ama kimse kullanmıyor boş boş duruyor kutu.