CS2’e yeni başladım, genelde botlarla ölüm maçı oynuyorum ve hep 1. oluyorum. 2.ciye 200-300 fark filan atıyorum, sizce online oynasam performansın nasıl olur? Botlar kolay diye 1. olmam normal bence, buraya sormamın sebebi sonuncu olup rezil olmak istemiyorum eğer botlarla performansımı başarılı görürseniz online girmeye başlarım.
Detaylar
Kim cevapladı?Loutermilch 41
Üstün
Performansınız düşük olacaktır yeni başladıysanız normal zaten. Rezil olacak bir şey yok, online oynayın bir şey olmaz.
- Makaleler
- 14
Botların insanlardan daha iyi oynadığına şahit oldum. Sen rezil olmaktan bahsediyorsun kral.
shockedblackguy
Üstün
Kimsenin umurunda değil ki ölüm maçı.
Hocam böyle baya konu açtığınızı görüyorum ama emin olun nasıl oynadığınızı kimse umursamıyor 1300 saatlik bir deneyimle söylüyorum bunu. Zaten yeni başladığınız için oyun size kötü oynayan rakipler verecek.
Prime almadıysan almalısın bu arada her maçına hile gelir gram zevk alamazsın.
İnsafsız Tosbağa
Becerikli
Hocam böyle bayağı konu açtığınızı görüyorum ama emin olun nasıl oynadığınızı kimse umursamıyor 1300 saatlik bir deneyimle söylüyorum bunu. Zaten yeni başladığınız için oyun size kötü oynayan rakipler verecek.
Prime var yine geliyor çözümü yok maalesef.
Aşırı fazla gelmiyor. Prime varken oynanıyor en azından primesız oynayamazsınız.
İnsafsız Tosbağa
Becerikli
Aşırı fazla gelmiyor. Prime varken oynanıyor en azından Prime'sız oynayamazsınız.
Maç başı SSG ile bunny dönen adamlar gelmiyor fakat wh ve trigger bot fazlasıyla var.