Gerekli optimizasyon ayarlarini yapana kadar kafami duvarlara vuruyordum. Anlamsiz FPS droplar mi dersin frametime spikelar mi dersin neler neler. Sağ olsun @Ayhan Dönmez hocam RAM ve BIOS kisminda yardimci oldu da bu seviyelere cekebildik.
+200/-15
ASPM Control: Disabled
PSS Support: Disabled
PSPP Policy: Disabled
Global C-State: Disabled
FACEIT platformunda oynadigim icin BIOS tarafinda TPM ve SMT gibi bazi seyleri kapatamiyoruz. Bir de Windows tarafinda Defender komple kapali ne var ne yok her şey kapatilmis durumda. KirbyOS kullanıyorum ek olarak.
Aynı senin gibi CS2 testi yapmak istediğimde oyunda 2K saati olan yabancı arkadaşım şu ayarları önermişti:
Bir de muhtemelen MSI Afterburner ile değerleri göremeyeceksin. Steam'den oyunu seçip başlatma kısmına ''-allow_third_party_software'' kodunu yapıştırman lazım. İhtiyacın olacağı için önden bilgi vermek istedim. @ggbye
Bir de muhtemelen MSI Afterburner ile değerleri göremeyeceksin. Steam'den oyunu seçip başlatma kısmına "-allow_third_party_software" kodunu yapıştırman lazım. Muhtemelen ihtiyacın olacağı için önden bilgi vermek istedim. @ggbye
FACEIT platformunda oynadigim icin BIOS tarafinda TPM ve SMT gibi bazi seyleri kapatamiyoruz. Bir de Windows tarafinda Defender komple kapali ne var ne yok her şey kapatilmis durumda. Kirbyos kullanıyorum ek olarak.
FACEIT platformunda oynadigim icin BIOS tarafinda TPM ve SMT gibi bazi seyleri kapatamiyoruz. Bir de Windows tarafinda Defender komple kapali ne var ne yok her şey kapatilmis durumda. Kirbyos kullanıyorum ek olarak.
Musait degil sanirim, cevap verirse duruma gore hareket ederiz. CS2 tarafinda atolye haritalari arasinda Dust 2 FPS Benchmark diye bir harita var onu kutuphaneye ekleyip oyun icerisindeki ortalama FPS ve %1 Low FPS benchmark yapilabilir.