CS2 oyun ayarları nasıl olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
+200/-15
ASPM Control: Disabled
PSS Support: Disabled
PSPP Policy: Disabled
Global C-State: Disabled
FACEIT platformunda oynadigim icin BIOS tarafinda TPM ve SMT gibi bazi seyleri kapatamiyoruz. Bir de Windows tarafinda Defender komple kapali ne var ne yok her şey kapatilmis durumda. KirbyOS kullanıyorum ek olarak.

Aynı senin gibi CS2 testi yapmak istediğimde oyunda 2K saati olan yabancı arkadaşım şu ayarları önermişti:

Bir de muhtemelen MSI Afterburner ile değerleri göremeyeceksin. Steam'den oyunu seçip başlatma kısmına ''-allow_third_party_software'' kodunu yapıştırman lazım. İhtiyacın olacağı için önden bilgi vermek istedim. @ggbye

Online UPS aldım.

Bu değerler biraz farklı, ve çoğu ayar gevşek. @Ayhan Dönmez ne için böyle ayarlı?

RAM yeter, işlemci az kalır.

Vallahi ya, şu FACEIT olmasa +60 FPS daha gelecek o SMT sanallaştırmadan.

Yani bilemiyorum @Ayhan Dönmez hoca boyle ayarlatmisti, daha ince ayar yapilabilir diyorsa ben musaitim denemeye hazirim .

Belki VDD fazla vermek istememiştir. Bana göre düşük değerler. Hynix A-die tRFC 360 yapılır. Daha birçok değer gözüme çarptı.

Belki VDD fazla vermek istememiştir. Bana göre düşük değerler. Hynix A-die tRFC 360 yapılır. Daha birçok değer gözüme çarptı.

Musait degil sanirim, cevap verirse duruma gore hareket ederiz. CS2 tarafinda atolye haritalari arasinda Dust 2 FPS Benchmark diye bir harita var onu kutuphaneye ekleyip oyun icerisindeki ortalama FPS ve %1 Low FPS benchmark yapilabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…