JL1XeZ

Çalışkan
Merhaba herkese iyi sosyaller. CS2'de arkadaşlarımla 2V2 yoldaş atacağız. Atölyeden map indiriyoruz lakin sunucuyu başlattıktan sonra arkadaşlarım şu hatayı alıyorlar: "Oyun sunucusu ile bağlantı kurulamadı". Hepimizde bu hata var kim sunucuyu kursa onda hatayı alıyoruz. Partide gözüküyor, oyuna katıldı gözüküyor, maç yüklenme ekranına geliyor orada atıyor. Bunun sebebini bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Oyun hala düzgün optimize edilmediği için hata vermesi normal. 4 kişi lobiye girip alıştırma kısmından giriş yaptığınızda bir sıkıntı oluyor mu? Birde oyunda kodla oluşturup giriliyordu diye hatırlıyorum öyle denediniz mi? (Parti durumu birde herkese açık olması lazım) Oyuna davet ayarı gibi bir şey dediğim.

Oyun hala düzgün optimize edilmediği için hata vermesi normal. 4 kişi lobiye girip alıştırma kısmından giriş yaptığınızda bir sıkıntı oluyor mu? Bir de oyunda kodla oluşturup giriliyordu diye hatırlıyorum öyle denediniz mi? (parti durumu bir de herkese açık olması lazım) oyuna davet ayarı gibi bir şey dediğim.

İlk dediğinizi denedik kod kısmını bilmiyorum parti durumunu herkese açık yaptık ben girdikten sonra arkadaşlarımı atıyor katıl sekmesi açık olduğu için tekrar deniyorlar lakin yine aynı hatayı alıyorlar.