termalmacun

Başarılı
Bunlar ne içip ne yiyor, cidden çok merak ediyorum. Ülkede böyle trajik bir olay yaşanmışken, insanları oyunda bununla tehdit ediyorlar. Bunların anneleri, babaları bunların ne yaptıklarını takip etmiyorlar mı? Danimarka'da olduğu gibi sırf oyun oynayan polis lazım bize, şakasız.

1776376849388.webp

Sana CS2 ve Valorant oyunlarında bol bol kanser insanlara denk gelmiş biri olarak çok güzel bir tavsiyem var.

Ne yaparsalar yapsınlar, ne derseler desinler. İlgi gösterme. Mute at, geç.

Hele ki Türkçe dilini bilen bir toksikse kesinlikle yap. Kafaya takarsan yaşlanırsın. Emin ol.

Bu ülkenin adalet ve önlemlerindeki amatörlüğüne gelince; sen Türkiye'de bile temsilciliği bulunan bir oyunda böyle bir mesaj aldın diye bir yetkiliye gitsen bile yapılacak şey şahsı araştırmak değil, oyunu yasaklamak olacaktır.

Sana CS2 ve Valorant oyunlarında bol bol kanser insanlara denk gelmiş biri olarak çok güzel bir tavsiyem var.

Ne yaparsalar yapsınlar, ne derseler desinler. İlgi gösterme. Mute at geç.

Hele ki Türkçe dilini bilen bir toksik ise kesinlikle yap. Kafaya takarsan yaşlanırsın. Emin ol.

Kafaya takmıyorum ancak gerçekten aşırı sinir ediyorlar. Benim de 720 saatim var ve bundan daha kötülerini de gördüm. Cidden bunları görünce ülkemiz adına üzülüyorum.

Bunlar ne içip ne yiyor, cidden çok merak ediyorum. Ülkede böyle trajik bir olay yaşanmışken, insanları oyunda bununla tehdit ediyorlar. Bunların anneleri, babaları bunların ne yaptıklarını takip etmiyorlar mı? Danimarka'da olduğu gibi sırf oyun oynayan polis lazım bize, şakasız.

Eki Görüntüle 241336

Bu gene veletlerin Valorant'a geçmiş hali. CS:GO döneminde daha da beterleri vardı.

Kafaya takmıyorum ancak gerçekten aşırı sinir ediyorlar. Benim de 720 saatim var ve bundan daha kötülerini de gördüm. Cidden bunları görünce ülkemiz adına üzülüyorum.
Gerçekten bir okulda saldırı yapma potansiyeline sahip değil de böyle konuşunca havalı olduğu sanan boş biri işte. Bunlara üzülmen hata.

CS2, PUBG ve LOL'deki bu toxicleri bir odaya toplayıp Squid Game oynatacaksın. Hayatta kalmayı başaran son kişiyi de ödül olarak zindana kapatacaksın. Yemin ediyorum ülkedeki refah düzeyinde büyük oranda artış gözükür bu insanların büyüyünce de vatana millete bir hayrı olacağını düşünmüyorum.

CS2 ile LOL tımarhane, oyuncuları da o tımarhanenin delileri. Mikrafonda geğirip bağıran mı dersin, gecenin bi yarısında son ses müzik açıp kulak zarı patlatan mı dersin her türlüsü var.