Detaylar
Kim cevapladı?CS2 prime ile birlikte haftalık kasa düşürerek para kazanabilirsiniz. Uzun vadede size yararı olacağını düşünüyorum. Para umrumda değil keyfime bakarım diyorsanız RDR2 alabilirsiniz.
Soluk Mavi Nokta
Çalışkan
Eğer Rdr2 yi oynamak için yanıp tutuşmuyorsan cs2 al geç bakarsın rdr2 değerinde sandık yada skin düşer rdr2 alırsın.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Yaklaşık 300-500 saat sonra güven faktörünün düzeleceğine ve itemleri satarak ilerleyip yaklaşık 5-6 ay sonra RDR2'yi birikimimle alacağım diyorsanız CS2. Yok ben direkt rekabetçiden uzağım diyorsanız RDR2.
CS2 Prime ile birlikte haftalık kasa düşürerek para kazanabilirsiniz. Uzun vadede size yararı olacağını düşünüyorum. Para umurumda değil keyfime bakarım diyorsanız RDR2 alabilirsiniz.
Çok kararsız kaldım. CS2'yi fazla oynarım daha mantıklı olur diyorum bir yandan RDR2 oynamak istiyorum.
Eğer RDR2'yi oynamak için yanıp tutuşmuyorsan CS2 al geç bakarsın RDR2 değerinde sandık ya da skin düşer RDR2 alırsın.
Çok yanıp tutuşuyorum denemez.
Yaklaşık 300-500 saat sonra güven faktörünün düzeleceğine ve itemleri satarak ilerleyip yaklaşık 5-6 ay sonra RDR2'yi birikimimle alacağım diyorsanız CS2. yok ben direkt rekabetçiden uzağım diyorsanız RDR2.
Her bilgisayarı açtığımda otomatik CS2 açar oldum. Galiba Prime alacağım.