25702

Becerikli
Hemen hemen 10 dolar Steam bakiyem var. Üstüne ekleyip RDR2 mi alsam yoksa CS2 Prime mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS2 prime ile birlikte haftalık kasa düşürerek para kazanabilirsiniz. Uzun vadede size yararı olacağını düşünüyorum. Para umrumda değil keyfime bakarım diyorsanız RDR2 alabilirsiniz.

Yaklaşık 300-500 saat sonra güven faktörünün düzeleceğine ve itemleri satarak ilerleyip yaklaşık 5-6 ay sonra RDR2'yi birikimimle alacağım diyorsanız CS2. Yok ben direkt rekabetçiden uzağım diyorsanız RDR2.

CS2 Prime ile birlikte haftalık kasa düşürerek para kazanabilirsiniz. Uzun vadede size yararı olacağını düşünüyorum. Para umurumda değil keyfime bakarım diyorsanız RDR2 alabilirsiniz.

Çok kararsız kaldım. CS2'yi fazla oynarım daha mantıklı olur diyorum bir yandan RDR2 oynamak istiyorum.

Eğer RDR2'yi oynamak için yanıp tutuşmuyorsan CS2 al geç bakarsın RDR2 değerinde sandık ya da skin düşer RDR2 alırsın.

Çok yanıp tutuşuyorum denemez.

Yaklaşık 300-500 saat sonra güven faktörünün düzeleceğine ve itemleri satarak ilerleyip yaklaşık 5-6 ay sonra RDR2'yi birikimimle alacağım diyorsanız CS2. yok ben direkt rekabetçiden uzağım diyorsanız RDR2.

Her bilgisayarı açtığımda otomatik CS2 açar oldum. Galiba Prime alacağım.

Hocam yerinizde olsam CS2 alırdım gaben abimiz sağ olsun bana 2 gün önce 50 dolarlık bravo kasası dropladı. En kötü ihtimalle hafta 0.60 cent kazanırsınız ki rüyalar kabuslar düşerse 2 dolar civarına çıkıyor haftalık.