Detaylar
Kim cevapladı?Reend
Başarılı
Son güncellemeden sonra arkadaşım da benzer bir sorun yaşıyor hocam.Merhaba. CS2'de son zamanlarda round geçişlerinde FPS bayağı düşüyor ve oyun anlık donuyor. Bazen maç esnasında da ms 25'lere çıkıyor ve anlık donma yaşanıyor. Ne yapabilirim?
termalmacun
Başarılı
Az önce aynı durumu yaşadım ani droplar girmeye başladı önceden sorun yoktu.
- Makaleler
- 1
Klasik Valve. Bir şeyi düzeltelim derken yeni bir sorun çıkarmışlar.
termalmacun
Başarılı
Bu sorun bugün mü başladı? Sabah girdiğimde herhangi bir sorunla karşılaşmadım ama şu an ani FPS düşüşleri ve drop var.
Bu sorun bugün mü başladı? Sabah girdiğimde herhangi bir sorunla karşılaşmadım ama şu an ani FPS düşüşleri ve drop var.
Uzun süre sonra ilk defa girdim öğlene doğru girdiğim gibi bu sorunu yaşadım.
belirsizz
Uzman
Valorant'ta 400 FPS sabit alırken CS'de yüksek ayarlarda 120-190 arası gidip geliyorum. Bazen (özellikle DM'de) maç başından maç sonuna kadar 70 FPS kasa kasa oynuyorum. Size bağlı bir sorun değil diye düşünüyorum yani. Acilen çözülmesi lazım. Hem ping hem FPS'im sıkıntı çıkarıyor.
termalmacun
Başarılı
Valorant'ta 400 FPS sabit alırken CS'de yüksek ayarlarda 120-190 arası gidip geliyorum. Bazen (özellikle DM'de) maç başından maç sonuna kadar 70 FPS kasa kasa oynuyorum. Size bağlı bir sorun değil diye düşünüyorum yani. Acilen çözülmesi lazım. Hem ping hem FPS'im sıkıntı çıkarıyor.
Aynı şekilde bende Valorant'ta 300 - 350 FPS arası alırken CS'de 150 - 220 arası gidip geliyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet