Artık işler bambaşka oldu. Oyunun tüm metasını değiştirecek bir yenilik geldi. Bundan sonra yarım attığımız şarjörlerdeki diğer mermiler de gidiyor. Mermi olarak değil, şarjör olarak yedek saklıyoruz. Ben bir sonraki güncellemede öldürdüğümüz adamdan loot yapabilmeyi bekliyorum. Saçmalığın daniskası.

Artık işler bambaşka oldu. Oyunun tüm metasını değiştirecek bir yenilik geldi. Bundan sonra yarım attığımız şarjörlerdeki diğer mermiler de gidiyor. Mermi olarak değil, şarjör olarak yedek saklıyoruz. Ben bir sonraki güncellemede öldürdüğümüz adamdan loot yapabilmeyi bekliyorum. Saçmalığın daniskası.

Yakında silah temizleme kiti gelirse şaşırmayın marketten şarjor vs.

Bence fena olmamış. Daha gerçekçi bir hava katabilir.

Ben azınlık gruptayım sanırım. Ben güncellemeyi gayet iyi buluyorum. Artık saçma sapan taramalar mermi sayısına güvenerek sağa sola ateş etmelerin önüne geçilecek (son derece saçma ölme şekilleri dahil) ve tetik disiplini daha ön plana çıkacak, özellikle AWP oyuncularının işi iyice zorlaştırıldı ki bu bence gerekliydi. Faceit 10 level bir oyuncu olarak ben son derece memnun oldum bu güncellemeden. Konuya gerçekçilik gözüyle bakarsanız gerçekten yanlış yaparsınız.

Toplam mermi çok değişmiyor ki taramayla bir ilgisi yok. Bu kez bir iki mermi atmışken Smoke'u tarayayım bitireyim ki boşa gitmesin düşüncesi olur yani. Gerçekçilik aramak yanlış bu oyunda. Bence Meta olarak da CS'ye uyan bir durum değil. CS 1.6 gibi ÖÇÖÇÖÇÖÇÖÇ yapıp şarjör satın alalım bari.