Gerçekten saçma olmuş, artık smoke içini tarayamayacağız. 😀 Bu nedir ya? Resident Evil mı oynuyoruz, mermileri dikkatli kullanalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplam mermi çok değişmiyor ki taramayla bir ilgisi yok. Bu kez bir iki mermi atmışken Smoke'u tarayayım bitireyim ki boşa gitmesin düşüncesi olur yani. Gerçekçilik aramak yanlış bu oyunda. Bence Meta olarak da CS'ye uyan bir durum değil. CS 1.6 gibi ÖÇÖÇÖÇÖÇÖÇ yapıp şarjör satın alalım bari.
Tam tersi.

Gerçekten saçma olmuş, artık smoke içini tarayamayacağız. 😀 Bu nedir ya? Resident Evil mı oynuyoruz, mermileri dikkatli kullanalım.
Zaten esas bunun için gerekliydi. Smoke tararken artık ezbere tarama devri yok, bu bile stratejik olarak önem arz eden bir durum. Niye bizim TR topluluğu bu kadar sığ bakıyor anlamış değilim.

Tam tersi.

Zaten esas bunun için gerekliydi. Smoke tararken artık ezbere tarama devri yok, bu bile stratejik olarak önem arz eden bir durum. Niye bizim TR topluluğu bu kadar sığ bakıyor anlamış değilim.
Sığ bakmakla ilgisi yok. Rekabetçi oyun bu, iyi; o zaman gerçekçi olsun diye uzuv patlatma gelsin.

Sığ bakmakla ilgisi yok. Rekabetçi oyun bu, iyi; o zaman gerçekçi olsun diye uzuv patlatma gelsin.

Evet REKABETÇİ oyun ve bunu her anlamda yapmaya çalışan bir Valve var, oyun ekonomisi bile buna dahil. Konu gerçekçilik değil ki hocam. Neyse boş verin. Herkesin kendi yorumu diyerek geçelim en iyisi.

Konu gerçekçilik değil ki hocam. Neyse boş verin. Herkesin kendi yorumu diyerek geçelim en iyisi.

İş geliyor oraya dayanıyor ama bu oyun mermi kasacağın oyun değil ki. Sürüsüyle hileci var zaten, bir de mermiye mi kafa yoralım? Bu kadar kasmaya gerek yok.

İş geliyor oraya dayanıyor ama bu oyun mermi kasacağın oyun değil ki sürüsüyle hileci var zaten birde mermiye kafa yoralım bu kadarı kasmaya gerek yok.
Hocam zaten bir ton oyun modu var. Kasmak isteyen var kasmak istemeyen var. Rekabetçi modda oynamak zorunda değil kimse. Basit Eğlencesi var, Ölüm Maçı var, topluluk sunucuları var. Ben Rekabetçi oynuyorsam her anlamda olmasını isterim şahsen.

Artık işler bambaşka oldu. Oyunun tüm metasını değiştirecek bir yenilik geldi. Bundan sonra yarım attığımız şarjörlerdeki diğer mermiler de gidiyor. Mermi olarak değil, şarjör olarak yedek saklıyoruz. Ben bir sonraki güncellemede öldürdüğümüz adamdan loot yapabilmeyi bekliyorum. Saçmalığın daniskası.

Bana göre sorun böyle güncellemeler gelmesi değil de, oyunda bu kadar hile varken buna çözüm bulmayıp ne kadar gereksiz şey varsa onunla uğraşmaları. Dust 2'deki Xbox için güncelleme getirmeleri, Inferno'daki tavuğun üstüne kıyafet giydirmeleri ne alakaysa.