Peki maçta rakibin hile yapıp yapmadığını anlamanın kısa bir yolu var mı?

Ölünce izleyiciye geçip adamı izlersin. Çok şüpheliysen maçı salıp spectator geçersin iyice bakarsın. Bir de şunu biliyorum. Steam hesap linkinin önüne "W" koyunca bir site açıyor. Oradan bakabiliyorsun. Tabii sadece casual giren kişilerin verisi olmuyor.

Kod:
https://wsteamcommunity.com/profiles/xxxxxxxxxxxxxxxxxx/

Örnek mesela. Linkteki "xxx" kısmı herkeste farklı.

Peki maçta rakibin hile yapıp yapmadığını anlamanın kısa bir yolu var mı?
Cswatch dan statlarına bakabilirsin. 3 gün önce 50 maç %83 HS ortalamalı birisi geldi mesela bana. Geçen sezon 200 maçta %30 un üstüne çıkamamış. Çok yüksek ihtimal trigger bot kullanıyordu legit gözükmek için.

Arkadaşlar oyuna 15 dolar verip seçkin yükseltmesi yapmayı düşünüyorum amacım sadece online kısmında hilesiz oynayabilmek. Gerçekten seçkin aldığımda hileler bayağı azalıyor mu? Tamamen bitmese bile azalsa yeter bana, normal oynarken o kadar hile geliyor ki oyundan zevk almak için botlarla oynuyorum, daha çok sarıyor.

Seçkini olup millet nasıl hileyle karşılaşıyor gram anlamıyorum. Güven faktörünün lağım çukuru minvalinde olması gerekli. 6 tane hesabım var Prime olarak. Hiçbirinde de hileye denk gelmedim.

Arkadaşlar oyuna 15 dolar verip seçkin yükseltmesi yapmayı düşünüyorum amacım sadece online kısmında hilesiz oynayabilmek. Gerçekten seçkin aldığımda hileler bayağı azalıyor mu? Tamamen bitmese bile azalsa yeter bana, normal oynarken o kadar hile geliyor ki oyundan zevk almak için botlarla oynuyorum, daha çok sarıyor.

Crazy Games'ta hile olmuyor CS 2'nin çakması aynen var CS 2 seçkinde daha hileci var diyebilirim.

CS2'de hile var mı demek ekmeğin içinde hamur var mı demek gibi bir şey. Faceit, prime hiç farketmiyor, güven faktörü falan da bir nebze etkiliyor gerisi hikâye. Bu oyun tamamen kokuşmuş bir halde, sırf kasa düşürmek için haftada bir iki kez girip çıkıyoruz işte temiz rekabetli bir maç denk gelirse keyif alınıyor yoksa full baş ağrısı.

Benim tanıdığım biri var. 1.5 senedir hileyle oynuyor seckinde. Legit oynuyor çocuk dust 2 de global oldu. Bence her 5 maçın 4 unde kesin en azından legit oynayan biri var.

Ben mesela direkt ikinci rounddan itibaren anlamaya başlıyorum, ben normalde asla kötü oynamam ama garip timingler, arkalanmak, adam vuramamak pusu kuracakken pusuya düşmek, ses vermeden bi yerden infosuz çıkınca hs yemek vs. bunlar devamlı olunca direkt hile diyorum başka yolu yok. Her zaman çekişmeli geçip de frag kastığım oyunlar tertemiz çıkıyor, rezalet fraglerimde kesinlikle karşıdaki en az bir kişiden şüpheleniyorum.