Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam boyle aylik odemeli İngiltere'den tutmak istiyoruz mumkunse.
Hosthavoc nasildir?
4netplayers diye bir siteden aldik hocam. Lakin sourcemod ve metamodu kuramiyoruz.
Size danismak isterim.
Selam daha yeni bakabildim kusura bakmayın. İngiltere'den aldığınız makine Windows ise aşağıdaki tutorial işinizi görecektir.
Ama sanırım bir panelli sunucu. Config. CFG dosyaları olmalı. Zaten incelediğimde addons kısmı mevcut gibi. Eklentileri orada olabilr. Altta attığım video eklenti yüklemeniz ile alakalı. FTP ile yapabilirsiniz. Videodaki metamod için buradan son sürümü indirin.
Hosthavoc nasildir?
4netplayers diye bir siteden aldik hocam. Lakin sourcemod ve metamodu kuramiyoruz.
Size danismak isterim.
CS2 serveri tuttum. Burada ana hesabimla girip weapon plugin vs kullanabilir miyim? VAC ban gelir mi?
Weapon plugin için ben eskiden nitrado zamanında yemiştim
Boromir
Uzman
Hocam peki bu official mi? VAC BAN falan Allah korusunHocam kısa yol olarak pterodactyl bakmanı tavsiye ederim. CS2 eggleri GitHub'ta bulunmakta. Eğer bulamazsan detaylı şekilde de yardımcı olurum. Sizin için en kolayı bu olur.
Florentiy
Başarılı
Hocam peki bu official mi? VAC ban falan Allah korusun.
Official hocam. Zamanında bende açtım. Pterodactyl kullanıyoruz halihazırda da. Açık konuşmam gerekirse yönetim arayüz her şey kolay. Zaten bunu Ubuntu üzerinde çalışan bir sunucu yönetim uygulaması olarak düşünün.
Boromir
Uzman
Youtubedan bakacagim. Bir tutorial vs var mi diye cok tesekkur ederim.Official hocam. Zamanında bende açtım. Pterodactyl kullanıyoruz halihazırda da. Açık konuşmam gerekirse yönetim arayüz her şey kolay. Zaten bunu Ubuntu üzerinde çalışan bir sunucu yönetim uygulaması olarak düşünün.
Hocam bana detayli yardimci olsaniz sevinirim. Eger biliyorsaniz bir suru sorum olur.Official hocam. Zamanında bende açtım. Pterodactyl kullanıyoruz halihazırda da. Açık konuşmam gerekirse yönetim arayüz her şey kolay. Zaten bunu Ubuntu üzerinde çalışan bir sunucu yönetim uygulaması olarak düşünün.
Son düzenleme:
Florentiy
Başarılı
YouTube'dan bakacagim. Bir tutorial vs var mi diye cok teşekkür ederim.
Hocam bana detayli yardimci olsaniz sevinirim. Eger biliyorsaniz bir suru sorum olur.
Sabahkeyin detaylı bir şekilde yazayım hocam. PM yolu ile hatırlat bana.
Boromir
Uzman
Hocam boyle aylik odemeli Ingiltereden tutmak istiyoruz mumkunse.
HostHavoc nasildir?
Size danismak isterim.
CS2 serveri tuttum. Burda ana hesabimla girip weapon plugin vs kullanabilir miyim? VAC ban gelir mi?
HostHavoc nasildir?
4Netplayers diye bir siteden aldik hocam. Lakin sourcemod ve metamodu kuramiyoruz.Sabahkeyin detaylı bir şekilde yazayım hocam. PM yolu ile hatırlat bana.
Size danismak isterim.
CS2 serveri tuttum. Burda ana hesabimla girip weapon plugin vs kullanabilir miyim? VAC ban gelir mi?
Son düzenleme:
Florentiy
Başarılı
Hosthavoc nasildir?
Size danismak isterim.
Selam daha yeni bakabildim kusura bakmayın. İngiltere'den aldığınız makine Windows ise aşağıdaki tutorial işinizi görecektir.
Ama sanırım bir panelli sunucu. Config. CFG dosyaları olmalı. Zaten incelediğimde addons kısmı mevcut gibi. Eklentileri orada olabilr. Altta attığım video eklenti yüklemeniz ile alakalı. FTP ile yapabilirsiniz. Videodaki metamod için buradan son sürümü indirin.
Hosthavoc nasildir?
Size danismak isterim.
CS2 serveri tuttum. Burada ana hesabimla girip weapon plugin vs kullanabilir miyim? VAC ban gelir mi?
Weapon plugin için ben eskiden nitrado zamanında yemiştim
Boromir
Uzman
Weapon plugin için ben eskiden nitrado zamanında yemiştimbir daha sunucu vs açtırmadı bana. Bunu tecrübe ettiğim için biliyorum.
Hocam Dathost diye bir sey buldum onu actim. Hersey bir tikta oldu ama SKin olayina girmedim. Bir tirstim acikcasi. Steam ile iletisime gecmek lazim mi sizce? Cok eski hesap patlamak istemem acikcasi.
Florentiy
Başarılı
Hocam dathost diye bir şey buldum onu açtım. Her şey bir tikta oldu ama skin olayina girmedim. Bir tirstim açıkçası. Steam ile iletisime gecmek lazim mi sizce? Cok eski hesap patlamak istemem açıkçası.
Geçmende işe yaramıyor hocam. Direkt oto banned.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı