Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Arkadaşlar ben yıllardır online ve single oynuyorum, online olarak MMORPG oyunlarını iki sene önce bıraktım ama yine online olarak bir tek CS2'yi silemedim bu bağımlılık gibi bir şey. Oyunun halini biliyorsunuz, hiç güven faktörü falan demeyin hileye izin veren koca şirket hileden kâr sağlıyordur, sırf kasa almak için girsem bile artık her maç legit oynayanlardan bıktım usandım, istisnasız 10 maçın 9'u hile. Sırf round çarpanı gelsin ve 2 günde bir maç oynayıp çıkayım kasa alayım diye, yoksa çekilmiyor. Adamlara hile diyorum, her round timing yiyorum. Bizim takımda da hile var ve beni oyundan atıyorlar bunu söylüyorum diye. Oyun artık lağım çukuru ama bağımlılıktan ötürü bırakılmıyor ve her ne kadar tasvip etmesem de ben de wallhack denemeyi düşünüyorum, şimdiden kimse kusura bakmasın çünkü bu hiç adil değil. Bu dosyayı inceleyin lütfen eğer çünkü ben VirusTotal'deki false-positiveleri anlayamıyorum, ciddi tehdit içeren bir dosya ise zaten mecbur kullanmayacağım. Clipbanker yazısı gördüm o yüzden pek içime sinmedi.
https://www.virustotal.com/gui/file/6ba2bd43560eefb88ec931444d54a7584f131d07f60ff697e02b1b634a718772
Son düzenleyen: Moderatör: