Şehsuvar Kementoğlu

Başarılı
Arkadaşlar ben yıllardır online ve single oynuyorum, online olarak MMORPG oyunlarını iki sene önce bıraktım ama yine online olarak bir tek CS2'yi silemedim bu bağımlılık gibi bir şey. Oyunun halini biliyorsunuz, hiç güven faktörü falan demeyin hileye izin veren koca şirket hileden kâr sağlıyordur, sırf kasa almak için girsem bile artık her maç legit oynayanlardan bıktım usandım, istisnasız 10 maçın 9'u hile. Sırf round çarpanı gelsin ve 2 günde bir maç oynayıp çıkayım kasa alayım diye, yoksa çekilmiyor. Adamlara hile diyorum, her round timing yiyorum. Bizim takımda da hile var ve beni oyundan atıyorlar bunu söylüyorum diye. Oyun artık lağım çukuru ama bağımlılıktan ötürü bırakılmıyor ve her ne kadar tasvip etmesem de ben de wallhack denemeyi düşünüyorum, şimdiden kimse kusura bakmasın çünkü bu hiç adil değil. Bu dosyayı inceleyin lütfen eğer çünkü ben VirusTotal'deki false-positiveleri anlayamıyorum, ciddi tehdit içeren bir dosya ise zaten mecbur kullanmayacağım. Clipbanker yazısı gördüm o yüzden pek içime sinmedi.

jdfdf.webp

jdfdfaa.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Konumu "C:\Users\Burak\AppData\Local\Google\Chrome... (yani Chrome Önbelleği)" olan ilk uyarı:
  • Google Chrome'un önbellek klasöründe bulunmuş. Muhtemelen indirmeye tıkladığınızda çıkan reklamlar veya pop-up'lar ile ilgili. Zaten tarayıcı o sırada zararlı bir scripti veya dosyayı "geçici dosya" olarak bilgisayarına indirdi, ancak Windows Defender bunu çalıştırılmadan yakalamış. Dosya şu an karantinada veya bloklanmış durumda ve sistemin derinlerine (System32 veya Kayıt Defteri) işlememiş gibi görünüyor. Sadece tarayıcı çöp dosyası diyebiliriz.

Konumu "C:\Users\Burak\Downloads\Compressed\xlite\XhangerRevival.exe" olan ikinci uyarı ise:
  • Doğrudan "XhangerRevival.exe" adlı dosyadan geliyor. Oyun hileleri, oyunların belleğine müdahale etmek yani inject olmak üzere kodlandığı için antivirüs programları bu davranışı "Trojan" veya "Malware" olarak algılıyor.
  • Burada iki senaryo var:
    • Senaryo A: Eğer bu hileyi bilerek indirdiyseniz, bu bir "False-Positive" olabilir. Ancak hile yazılımlarının içine miner veya bilgi sızdırmayı sağlayan araçların gizlenmesi çok yaygın.
    • Senaryo B: Eğer bunu siz indirmediyseniz, bilgisayarınıza başka bir yazılım aracılığıyla inmiş demektir ve silmeniz iyi olacaktır.
Hile kullanın kullanmayın demek bana düşmez, size kalmış bir durum ancak hacktool'ların genelinde trojan bulunur. Ürün ücretsizse ve işinize yarıyorsa müşterisi sizsinizdir.

Ücretsiz olanların trojan ihtimali aşırı yüksek oluyor. İllaki oynayacağım hileyle diyorsan çok pahalı değiller, aylık 10 dolar falan.

Arkadaşlar ben yıllardır online ve Single oynuyorum, online olarak MMORPG oyunlarını iki sene önce bıraktım ama yine online olarak bir tek CS2'yi silemedim bu bağımlılık gibi bir şey. Oyunun halini biliyorsunuz, hiç güven faktörü falan demeyin hileye izin veren koca şirket hileden kâr sağlıyordur, sırf kasa almak için girsem bile artık her maç legit oynayanlardan bıktım usandım, istisnasız 10 maçın 9'u hile. Sırf round çarpanı gelsin ve 2 günde bir maç oynayıp çıkayım kasa alayım diye, yoksa çekilmiyor. Adamlara hile diyorum, her round timing yiyorum. Bizim takımda da hile var ve beni oyundan atıyorlar bunu söylüyorum diye. Oyun artık lağım çukuru ama bağımlılıktan ötürü bırakılmıyor ve her ne kadar tasvip etmesem de ben de wallhack denemeyi düşünüyorum, şimdiden kimse kusura bakmasın çünkü bu hiç adil değil. Bu dosyayı inceleyin lütfen eğer çünkü ben VirusTotal'deki false-positiveleri anlayamıyorum, ciddi tehdit içeren bir dosya ise zaten mecbur kullanmayacağım. Clipbanker yazısı gördüm o yüzden pek içime sinmedi.

Eki Görüntüle 211029

Eki Görüntüle 211030

Neden ZIP'i tarattın? İzole bir Ortam'da exe dosyasının sonuçunu atar mısın?

Ücretsiz olanlarda virüs olma ihtimali çok yüksek. Hilelerin çalışma mantığından dolayı false-positive olarak gözükmesi mümkün. Buradan hile tavsiyesi veremem ama illa karar verdim kullanacağım diyorsanız da kullanacaksanızda türk hileleri kullanmayın. Hatta paralı olsa bile videosu çekilen türk hilelerini hiç kullanmayın. %90'ı açık kaynak kodlu çalıntı hileler oluyor.

Faceit de oynadık takımım da vardı iyiydik iki sene öncesine kadar, onlar da legit çok var diye saldı, orada bile geliyordu şimdi ne haldedir bilemiyorum. Arkadaşlar bakın dislikelarınız pek umurumda değil açıkçası, 1.6 ile birlikte 20 yıldır oynuyoruz bu oyunu, ben de isterdim eskisi gibi tertemiz olsun ve bundan emin olalım rahat bir kafayla oynayalım çünkü bu minvalde başka rekabetçi bir oyun yok şu an. Dislikelar şu demek oluyor ki siz de masum değilsiniz çünkü evet katılıyorum demek yerine bu eylemde bulunuyor olmanız ben de kullanıyorum ama çaktırmayın gibi bir şey oluyor ve oyunun bu halde olmasında üç maymunu oynuyor gibi gözüküyorsunuz. Diğer yardımcı cevaplar için teşekkürler.