Dislikelar şu demek oluyor ki siz de masum değilsiniz çünkü evet katılıyorum demek yerine bu eylemde bulunuyor olmanız ben de kullanıyorum ama çaktırmayın gibi bir şey oluyor ve oyunun bu halde olmasında üç maymunu oynuyor gibi gözüküyorsunuz.
Bu ne çeşit bir delüzyon, siz kafayı mı yediniz? Verdiğim reaksiyondan bunu mu çıkarttınız? Siz de en az o oyunda karşınıza gelen hileciler kadar acizsiniz şu an gözümde, umrunuzda olup olmamasıyla ilgilenmiyorum. Bir tek siz oynamıyorsunuz bu oyunu 10-20 senedir, 11 sene önce başladım CS:GO'ya. 13-14 yaşında 2 ay boyunca wallhack kullanmış olmam beni masum yapmazsa yapmasın, 10 senedir temiz bir şekilde oynuyorum. Karşıma sayısız hile geldi ama bir kere olsun ben de hile indirip oynayayım demedim. Ben de haftalık droplar için girip 3-5 maç atardım, 2 hafta önce Faceit'e döndüm, 2 haftada 1950 eloya çıktım.

Oyunda çok fazla hile var evet ama eminim ki siz karşınıza iyi oyuncular geldiğinde de yediremeyip "legit" damgası yapıştıranlardansınızdır.

Bu ne çeşit bir delüzyon, siz kafayı mı yediniz? Verdiğim reaksiyondan bunu mu çıkarttınız? Siz de en az o oyunda karşınıza gelen hileciler kadar acizsiniz şu an gözümde, umrunuzda olup olmamasıyla ilgilenmiyorum. Bir tek siz oynamıyorsunuz bu oyunu 10-20 senedir, 11 sene önce başladım CS:GO'ya. 13-14 yaşında 2 ay boyunca wallhack kullanmış olmam beni masum yapmazsa yapmasın, 10 senedir temiz bir şekilde oynuyorum. Karşıma sayısız hile geldi ama bir kere olsun ben de hile indirip oynayayım demedim. Ben de haftalık droplar için girip 3-5 maç atardım, 2 hafta önce FACEIT'e döndüm, 2 haftada 1950 eloya çıktım.

Oyunda çok fazla hile var evet ama eminim ki siz karşınıza iyi oyuncular geldiğinde de yediremeyip "legit" damgası yapıştıranlardansınızdır.

Bak son cümlen bile beni irrite etmeye yetti, kardeşim ben iyi maç oynadığımda çok keyif alıyorum çekişmeli geçiyor takımı taşıdığım da oluyor tam olarak support gibi oynadığım da oluyor ve bu maçlardan inanılmaz keyif alıyorum ve şüphe duymuyorum, bu da 10-15 maçta bir denk geliyor. Evet oyun zaten komple bozuk eskisi gibi aimfight yapamıyorum her şey çok saçma ama garip timingler yediğim zaman da bırak da anlayım değil mi hile mi değil mi diye? İki gün önce başlamadık oyuna kim temiz kim değil iyi bir oyuncuysan bunu anlarsın, sen anlayamıyorsun demek ki.

https://hybrid-analysis.com/ burada test yapar mısın? Ekran görüntülerine bakabilirsin. Ne açıyor ne kapanıyor gösteriyor.

Bak son cümlen bile beni irrite etmeye yetti, kardeşim ben iyi maç oynadığımda çok keyif alıyorum çekişmeli geçiyor takımı taşıdığım da oluyor tam olarak Support gibi oynadığım da oluyor ve bu maçlardan inanılmaz keyif alıyorum ve şüphe duymuyorum, bu da 10-15 maçta bir denk geliyor. Evet oyun zaten komple bozuk eskisi gibi aimfight yapamıyorum her şey çok saçma ama garip timingler yediğim zaman da bırak da anlayım değil mi hile mi değil mi diye? İki gün önce başlamadık oyuna kim temiz kim değil iyi bir oyuncuysan bunu anlarsın, sen anlayamıyorsun demek ki.

Bilgileriniz karşı tarafa gidebilir. Çünkü bende bir program kurmak istemiştim. Oyunlar ile alakalı değil. Sanal makineda denemiştim. Bütün bilgiler sahteydi. Benim açımdan güzel oldu. Ama programı bulduğum kişinin videosunda. Bilgilsayar masaüstünde şunlar vardı. Token, webhook, server, vesaire. Ben programı çalıştırdım kapandı. Ve bütün hesapların bilgileri değişti. Büyük ihtimal ne açıksa koydukları parolaya göre her şey değişiyor hızlıca. Bilgilerinizin karşı tarafa gitmesini istemem. Ben bir kere CS2 için hile kullandım. Sonuç 1113 gündür banlıyım. Güvenlide bulsanız ban yiyeceğinizi düşünüyorum.

Hybrid sonuçu ⬇️

risk değerlendirmesi​

Casus yazılımpanoyu açma özelliğine sahiptir. Panodaki verileri okuma özelliğine sahiptir.
Kaçamakgiriş dosyası, içe aktarma adres tablosunun (ıat) bir parçası olmayan API referansları içeriyor.

Bilgileriniz karşı tarafa gidebilir. Çünkü bende bir program kurmak istemiştim. Oyunlar ile alakalı değil. Sanal makineda denemiştim. Bütün bilgiler sahteydi. Benim açımdan güzel oldu. Ama programı bulduğum kişinin videosunda. Bilgilsayar masaüstünde şunlar vardı. Token, webhook, server, vesaire. Ben programı çalıştırdım kapandı. Ve bütün hesapların bilgileri değişti. Büyük ihtimal ne açıksa koydukları parolaya göre her şey değişiyor hızlıca. Bilgilerinizin karşı tarafa gitmesini istemem. Ben bir kere CS2 için hile kullandım. Sonuç 1113 gündür banlıyım. Güvenlide bulsanız ban yiyeceğinizi düşünüyorum.

Hybrid sonuçu ⬇️

risk değerlendirmesi​

Casus yazılımpanoyu açma özelliğine sahiptir. Panodaki verileri okuma özelliğine sahiptir.
Kaçamakgiriş dosyası, içe aktarma adres tablosunun (ıat) bir parçası olmayan API referansları içeriyor.

Neyse ya tekrar taratıp siliyorum bir şey düşmeyen haftalık kasa için bir şeyleri riske atmayacağım, inşallah komple yok olur bu oyun. Belki HL3 gelirse o motorla CS3 falan gelir her şey ve herkes sıfırdan başlar ne bileyim hayaller.

Neyse ya tekrar taratıp siliyorum bir şey düşmeyen haftalık kasa için bir şeyleri riske atmayacağım, inşallah komple yok olur bu oyun. Belki HL3 gelirse o motorla CS3 falan gelir her şey ve herkes sıfırdan başlar ne bileyim hayaller.

Alışık olduğumuz şeyler'i bırakmak gerçektende zor. Yine de denemeye çalış. Belki de mutluluğu başka oyunda bulursun.

Bilgisayara hile yazılımları başta olmak üzere birçok şey indirirken çok dikkatli olmak gerekiyor. Attığın VirusTotal linki de açıkça indirmemen gerektiğini söylüyor; neredeyse hepsinde trojan uyarısı var. Tavsiyem, bu ve buna benzer hiçbir programı/yazılımı kurmaman. İyi günler dilerim.