cengizovic

Gelişen
Bunca zamandır 4:3 1280x1024 oynadım. Çoğu kişide 1280x960 gözüküyor, bende neden gözükmüyor? Özel çözünürlük ekleyince oluyor ama ben özel çözünürlük eklemeden açmak istiyorum. AMD RX 5600 XT ekran kartım var. Bunu nasıl açabilirim, yardımcı olabilir misiniz?

Bir kişi GPU ölçeklendirmeyi açınca çıktığını söylemiş ama bende çıkmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD ekran kartlarında özel çözünürlük olmadan dediğiniz çözünürlükler maalesef desteklenmiyor. (Benim bildiğim ve denediğimde öyle) Bende ondan dolayı 16:10'da 1280x800'de oynuyorum. (RX 580'li kuzenin eski sistemde ve şu anki Vega 8 Dahili grafikte öyle kullanıyorum)

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (3).webp
    Ekran Görüntüsü (3).webp
    571,3 KB · Görüntüleme: 4
  • Ekran Görüntüsü (4).webp
    Ekran Görüntüsü (4).webp
    576,1 KB · Görüntüleme: 4
AMD ekran kartlarında özel çözünürlük olmadan dediğiniz çözünürlükler maalesef desteklenmiyor. (Benim bildiğim ve denediğimde öyle) Bende ondan dolayı 16:10'da 1280x800'de oynuyorum. (RX 580'li kuzenin eski sistemde ve şu anki Vega 8 Dahili grafikte öyle kullanıyorum)
Evet epey araştırdım ama maalesef yok. CS2 sistemdeki çözünürlükleri çekiyormuş. Masaüstü çözünürlüklerinde de gözükmüyor. Mecburen özel çözünürlük ekledim. Özel Çözünürlük ekleyince Alt + Tab yapınca 3-4 saniye siyah ekran kalıyordu geçiş yaparken. Onu da GPU ölçeklendirme açarak düzelttim.