CS2'de adam beni blokluyor ben maçtan atılıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cobra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 594
  • Etiketler Etiketler
    cs 2

Cobra

Yetkin
Adam bloklayıp her el sıkıyor bana rekabet maçta, deli oldum. 1 kere sıktım ben maçtan atıldım. Bu nasıl adalet?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamı raporlayıp bir şey yapmamak en mantıklısı maçtan atılmamak için. Gerçi o rapora adam gibi bakıyorlar mı, orası da şüpheli. CS2'nin şu sıralar saçma sapan bir halde olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Sıkarken o kişinin önüne geçin. O size sıksın o atılsın. Hele köşeye çıkamayacağı bir yere sıkıştırırsanız daha iyi olur.

Kudurur illa sıkar ya da oyununu zehir edersiniz

Yıllardır yaparım, düzgün yaparsanız çok işe yarar.

CS communitysi berbattır. 2'nin betasına girdim daha da CS oynamadım. GO'yu da 2018 gibi bırakmıştım zaten. Bu ara 1.6'da modlu serverlarda takılıyorum canım CS isterse. 1.6 iyidir.

Adam bloklayıp her el sıkıyor bana rekabet maçta, deli oldum. 1 kere sıktım ben maçtan atıldım. Bu nasıl adalet?

Bu oyun nasıl hala oynanıyor anlamış değilim, adamlar oyunu yapıp fırlatıyor ne chate bakıyorlar ne kural mural hiçbir şeye bakmıyorlar, kafasına göre takılıyor herkes 5 maç attım arkadaşımla sabah 3 maça hile geldi.

Maç başında sıkıyorsan çok normal. Adamın attığı molotof ya da bombaların üstüne otur. Hasar sınırına ulaşınca ban yiyor. Ben öyle yapıyorum sinir olduklarıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…