Mustafa Aydın 16

Uzman
Herkese merhaba.

Bir süredir CS2 oynuyorum ama karşıma adam çıktığında bir tane bile vuramıyorum. Takımdakiler de bir güzel sövüyor bana.:rofl:

Aimimi nasıl geliştirebilirim?

Kendine program yapıp aimlab tarzı uygulamalar ile vakit harcamana gerek yok profesyonel hedefin yoksa. Bol bol ölüm maçı at yavaş yavaş aimin oturacak bunu sende fark edeceksin.

Önce doğru sens'ini bul bunun hakkında yabancı kanallarda güzel videolar var. Sonra düzenli olarak oyunu oynaman gerek bununla birlikte atölye haritalarında veya Deathmatch topluluk sunucularında adam vur. Counter-strafe ve spray'i de çalıştın mı bitti gitti.
Ben eskiden Faceit 10 levele kasarken oyuna girdiğimde en azından 15-30 dakika bot/dm yapardım şimdi o kadar ısınmıyorum maç ararken olduğu kadar.

Topluluk sunucularında ölüm kalım oynayabilirsin. Aim ve mekaniğin bayağı gelişir. Fare kontrolün gerçekten kötü ise ek olarak KovaaKs oynayabilirsin. Abartı fazla oynamana gerek yok. Belli bir zaman oynarsın. Faydası da çok oluyor.

Ekipman ortalama ise zamanla DM ve rekabetçi modları girersen gelişir. Bir de Utility mapleri var oraları da ezberlersen, iyi oynarsın.