Sonar kullanmanızı tavsiye etmem. Oyunlarda ses kasmak için ses ile ilgili hiçbir yazılım kullanmayın.

Kırmızı ile işaretlediğim yere sağ tıklayın. "uzamsal ses" kısmından "kapalı" seçeneğine tıklayın.

Eki Görüntüle 194462

Sonar'ı ve FxSound'u tamamen kapatın.

Kapalıymış zaten ama çok az geliyor ses fxsounda göre FxSound ortalarda duymamı sağlıyordu adamı.

Bunu bilmiyordum. Ancak deneyimimle sabittir ki G Pro X'te de şu an kullandığım profesyonel ses kartı ve iem kulaklığımda da Dolby fark edilir biçimde daha üstün performans veriyor.

Bende Dolby denemiştim ancak stereo bende daha iyi performans gösterdi.

Bir gün arkadaşla CS2 oynuyorduk. O gün de Dolby Atmos'u deniyordum. Arkadaşım "Adam sağda" dedi ancak ben ses duymamıştım. En son adam gerçekten sağdan çıktı ve vurdum adamı. Maçtan sonra maç kaydına baktım. Dolby ile adamın sesini duyamazken, stereo modda adamın sesini duyabiliyordum. O günden beri stereo kullanıyorum.

Hocam bu yazılımdan, sol tarafta bulunan "Sonar" kısmının ekran görüntüsünü atabilir misiniz?

Böyledir abi
1761043363050.webp

@byderdo aklıma bir şey geldi. Sol alttaki ses simgesine sol tıkladığınızda çıkan ses düzeyi kısmının üstünde ne yazıyor? FxSound'a bağlıyken stereo moda almış olabilirsiniz. Bu yüzden ses az geliyor olabilir. Maçınız bitince bakabilir misiniz oraya?

@byderdo aklıma bir şey geldi. Sol alttaki ses simgesine sol tıkladığınızda çıkan ses düzeyi kısmının üstünde ne yazıyor? FxSound'a bağlıyken stereo moda almış olabilirsiniz. Bu yüzden ses az geliyor olabilir. Maçınız bitince bakabilir misiniz oraya?

Kulaklık (Artics 7+ ) böyle yazıyor oyundada o şekilde değiştirdim.