Perşembe günü takas sonucu alınan bıçakların pazara girmesiyle birlikte bir düşüş olacağını düşünüyorum. Fiyatlara göre bir iki tane bıçak almayı planlıyorum. Birisini kullanmak için, diğerini ise piyasa düzelince satmak için. Bütçem çok aşırı değil. Aklımda bıçaklar var ama skinlere karar veremiyorum. Bıçakları ve skinleri oyun içinde inceleyebilme şansım var mı? Nasıl inceleyebilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Nullestio 3
Uzman
Sunuculara girerek inceleyebilirsiniz hepsinde eklenti yüklü !ws yazarak istediğiniz skin seçin.
Buradan sunuculara girin pro.
Workshop haritalarında vesaire inceleme şansım yok mu ? Rahat kafayla incelemek istiyorum. Sunucularda hareketlilik oluyor çatışma oluyor. Rahat kafayla incelemek istiyorum. Aklımda baya bir seçenek var çünkü.Sunuculara girerek inceleyebilirsiniz hepsinde eklenti yüklü !ws yazarak istediğiniz skin seçin.
Nullestio 3
Uzman
Workshop haritalarında vesaire inceleme şansım yok mu? Rahat kafayla incelemek istiyorum. Sunucularda hareketlilik oluyor çatışma oluyor. Rahat kafayla incelemek istiyorum. Aklımda bayağı bir seçenek var çünkü.
Onu bilmiyorumda boş bir sunucuya girebilirsiniz ben öyle yapiyorum buna girebilirsin.
185.193.165.64:27015
tamamdır, teşekkürlerOnu bilmiyorumda boş bir sunucuya girebilirsiniz ben öyle yapiyorum buna girebilirsin.
185.193.165.64:27015
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çözüldü Steam için koleksiyon kartı kastıran uygulama var mı?
- Margot Robbie
-
-