Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

metezqq

Uzman
Sabah oyuna girdim, sonra çözünürlüğümü 4:3'e almak istediğimde görseldeki gibi oyun komple bozuldu. Ekran birbirine girdi. Dosyaları doğruladım, başlatma seçeneklerine -windowed falan yazdım, Nvidia App'ten optimize ettim, hiçbir şeye yaramadı. Sonra oyunu silip yükledim, yine aynı. Nasıl çözeceğim bu durumu?

IMG_9864.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Steam'in yüklü olduğu klasöre gidin ve aşağıdaki dosyayı silin. 730, CS2'nin oyun ID'si. 730 isimli klasörü sildiğinizde tüm ayarlar silinir. Oyunu silip yüklediğinizde muhtemelen aynı config geldiyse etki etmemiş olabilir. Bunu silmek tüm ayarlarınızı da siler. Ayrıca oyuna girmeden önce Steam kütüphanenizde oyuna sağ tıklayıp "Özellikler" kısmından oyunun Steam Cloud kaydını da kapatın.

\Steam\userdata\steamidniz\730
Steam'in yüklü olduğu klasöre gidin ve aşağıdaki dosyayı silin. 730, CS2'nin oyun ID'si. 730 isimli klasörü sildiğinizde tüm ayarlar silinir. Oyunu silip yüklediğinizde muhtemelen aynı config geldiyse etki etmemiş olabilir. Bunu silmek tüm ayarlarınızı da siler. Ayrıca oyuna girmeden önce Steam kütüphanenizde oyuna sağ tıklayıp "Özellikler" kısmından oyunun Steam Cloud kaydını da kapatın.

Çözüm

Çok teşekkür ederim dediklerinizi yaptıktan sonra sorunum çözüldü. Yorumunuzu çözüm olarak işaretliyorum.