Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

arda24142

Becerikli
Arkadaşlar CS 2'de Smooth Motion bozuldu. NVIDIA App'ten mi sürümden mi artık bilmiyorum, bir önceki sürüm daha iyiydi. Telemetri açıyorum FPS 150 diyor, NVIDIA yer paylaşımı 400 diyor. Akıcılık 400 gibi geldi ama ayar değiştirince de oyun kapanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilmiyorum appede geldi ama ikisi de en günceli şu an acaba appten mi yoksa sürümden mi?
NVDIA App'den hangi sürümü kullandığını görebilirsin. Sorun geçmezse DDU ile mevcut ekran kartını sil, sorunsuz çalıştığını belirttiğin sürüme geri dön. Hatırlamıyorsan direkt sürüm 577'yi kurabilirsin. 580 ve üstündeki sürümlerde sorun yaşayanlar bu sürümü kurarak çözüm buluyorlar.
Bilmiyorum appede geldi ama ikisi de en günceli şu an acaba appten mi yoksa sürümden mi?
NVDIA App'den hangi sürümü kullandığını görebilirsin. Sorun geçmezse DDU ile mevcut ekran kartını sil, sorunsuz çalıştığını belirttiğin sürüme geri dön. Hatırlamıyorsan direkt sürüm 577'yi kurabilirsin. 580 ve üstündeki sürümlerde sorun yaşayanlar bu sürümü kurarak çözüm buluyorlar.

Çözüm
NVIDIA App'den hangi sürümü kullandığını görebilirsin. Sorun geçmezse DDU ile mevcut ekran kartını sil, sorunsuz çalıştığını belirttiğin sürüme geri dön. Hatırlamıyorsan direkt sürüm 577'yi kurabilirsin. 580 ve üstündeki sürümlerde sorun yaşayanlar bu sürümü kurarak çözüm buluyorlar.

577 de smooth Motion var mıydı ama.

577 de smooth Motion var mıydı ama.
576.80Oyunlarda NVIDIA Smooth Motion'ı etkinleştirirken, GPU video belleği biraz daha düşük hızda çalışır [5337348]Düzeltildi (576.88)
Araştırdığımda 576.80 için Smooth Motion'a yönelik iyileştirme sürüm bilgisi verilmiş. 577'den daha eski bir sürüm. Onda varsa mantıken bunda da vardır.

Kaynak: