SCN

Çalışkan
CS2 oynadığım esnada oyun dondu ve hiçbir şekilde oyunu kapatamadım. CTRL+Alt Del'e girebiliyordum ama yanıt vermiyordu. Bu esnada sesim Discord'dan arkadaşlarıma gitmeye devam ediyordu. Restart attım sonra mikrofonum asla çalışmamaya başladı, nasıl düzeltebilirim?

I5-13500
RTX 3060Ti
B760 PLUS D4
Logitech G Pro X
Windows 11

CS2 oynadığım esnada oyun dondu ve hiçbir şekilde oyunu kapatamadım. CTRL+alt Del'e girebiliyordum ama yanıt vermiyordu. Bu esnada sesim Discord'dan arkadaşlarıma gitmeye devam ediyordu. Restart attım sonra mikrofonum asla çalışmamaya başladı, nasıl düzeltebilirim?

i5-13500
RTX 3060 Ti.
B760 Plus D4.
Logitech G PRO X
Windows 11.

Discord ayarlarına girip sese bas orada microfonun doğru seçili olduğuna emin ol.
1738840274209.webp

PSU nedir?
Olay görüntüleyicisinde herhangi bir güç kesme raporu mevcut mu?
Oyununuz ne sebeple kapandı, herhangi bir şüpheniz var mı?
Aygıt yöneticisinde mikrofon görünüyor mu?
Mikrofon/Kulaklık sürücüsünü tekrar kurabilir misiniz?

Aygıt yöneticisinde mikrofon güç kesimi aktifse devredışı bırakın, sonrasında cihazı birkaç defa masaüstüne varana kadar yeniden başlatın. Mikrofonunuz belki bu şekilde aktif olabilir.

Ayrıca mümkün bir zamanda sistemi stres testinden geçirin.

Kurulu ise sil yeniden kur bunu. Bunun dışında ayarlar >ses >mikrofonunuzu sınayın>sorun gider bunu denermisin çözülme ihtimali yüksek bu şekilde.

Arama kısmına yazıp en alttakine basıcaksın:
1738842167264.webp

İleriye bastıktan sonra bu ekran gelecek sorun yaşadığını microfon görünüyor ise üzerine basım sonraki diyin çözülmesi muhtemel donanımsal bir sorun yok ise.

1738842221415.webp

Son düzenleme:
PSU nedir?
Olay görüntüleyicisinde herhangi bir güç kesme raporu mevcut mu?
Oyununuz ne sebeple kapandı, herhangi bir şüpheniz var mı?
Aygıt yöneticisinde mikrofon görünüyor mu?
Mikrofon/Kulaklık sürücüsünü tekrar kurabilir misiniz?

Aygıt yöneticisinde mikrofon güç kesimi aktifse devredışı bırakın, sonrasında cihazı birkaç defa masaüstüne varana kadar yeniden başlatın. Mikrofonunuz belki bu şekilde aktif olabilir.

Ayrıca mümkün bir zamanda sistemi stres testinden geçirin.
Güç kaynağım FSP Hydro 600w Bronz. Olay görüntüleyicisinde güç kesme raporu bulamadım, kendim restart atmıştım çünkü. Acaba diyorum GoodbyeDPI mı bunlara sebep oluyor, bazen Google Chrome da video izlerken vs anlık olarak donuyor 5, 10 saniye sonra geliyor. Sürücüleri silip tekrar kurdum ama düzelmedi.

Güç kaynağım FSP Hydro 600W bronz. Olay görüntüleyicisinde güç kesme raporu bulamadım, kendim restart atmıştım çünkü. Acaba diyorum GoodbyeDPI mı bunlara sebep oluyor, bazen Google Chrome da video izlerken vs anlık olarak donuyor 5, 10 saniye sonra geliyor. Sürücüleri silip tekrar kurdum ama düzelmedi.

Mikrofonu farklı bir girişe tak mikrofonun üzerinde kapatma tuşu vs varsa kontrol et.