Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

11100

Becerikli
Merhaba pazar günü seçkin almayı düşünüyorum kısmetse. Ama seçkin aldıktan sonra her hafta drop alabilmek için hangi modları oynamam lazım? Genelde basit eğlence giriyorum. Rekabetçi girmek zorunlu mu? Seçkin sonrası artık ağırlıklı olarak rekabetçi girmeyi düşünüyorum o ayrı. Ama drop alabilmek için hangi modları oynamam lazım? Ayrıca moddan moda drop düşme hızı değişiyor mu? Mesela ölüm maçında her 3-4 maçta 1 drop, rekabetçi oynarken her 2 maçta 1 drop geliyor gibi bir olay var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aşağıdaki videoda detaylı şekilde en verimli XP kasma yöntemini anlatıyor.

Kısaca özetlemem gerekirse rekabetçi en mantıklısı.
Yenilenmiş XP takviyesiyle 5-6 maç attığımda drop düşüyor genelde. Yani haftada 5-6 maç atmak yeterli oluyor. Tabi kazandığınız raundlarda daha fazla verdiğinden 11 13 kazandığınız durumlarda 3-4 maç bile yeterli olur.
Zaman konusunda en verimli ise 13 0 olması tabiki. Dolayısıyla olabildiğince raund kazanmak lazım.
Hangi oyun modunu oynadığınızın bir önemi yok. Droplar haftada bir kez seviye yükselince geliyor. Yani önemli olan kazandığınız tecrübe puanı. Rekabetçi en fazla puan veren mod. Diğer modlar daha az verir ama maç süreleri daha kısadır genellikle.

Yenilenmiş XP takviyesiyle 5-6 maç attığımda drop düşüyor genelde. Yani haftada 5-6 maç atmak yeterli oluyor. Tabi kazandığınız raundlarda daha fazla verdiğinden 11 13 kazandığınız durumlarda 3-4 maç bile yeterli olur.
Zaman konusunda en verimli ise 13 0 olması tabiki. Dolayısıyla olabildiğince raund kazanmak lazım.

Çözüm

Yenilenmiş XP takviyesiyle 5-6 maç attığımda drop düşüyor genelde. Yani haftada 5-6 maç atmak yeterli oluyor. Tabii kazandığınız raundlarda daha fazla verdiğinden 11 13 kazandığınız durumlarda 3-4 maç bile yeterli olur.
Zaman konusunda en verimli ise 13 0 olması tabii ki. Dolayısıyla olabildiğince raund kazanmak lazım.

Hocam videodan anladığım kadarıyla. Rekabetçi mantıklı ama en mantıklısı klasik ölüm maçıymış. Özellikle bonus silahlarla. Ayrıca videoda anlatılan matematiksel hesaplamaların neredeyse çok azını anladım. Matematiğim vasat maalesef. Ondan dolayı umarım sorun yaşamam bu XP kazanma işinde.

Bu arada bu seckindeki drop olayı sadece haftada level atlayınca mı düşüyor? Yoksa mesela herhangi bir modda oyunda gösterdiğimiz performansa göre oyun sonu da drop atıyor mu?

Son düzenleme:
Hocam videodan anladığım kadarıyla. Rekabetçi mantıklı ama en mantıklısı klasik ölüm maçıymış. Özellikle bonus silahlarla. Ayrıca videoda anlatılan matematiksel hesaplamaların neredeyse çok azını anladım. Matematiğim vasat maalesef. Ondan dolayı umarım sorun yaşamam bu XP kazanma işinde.

Bu arada bu seckindeki drop olayı sadece haftada level atlayınca mı düşüyor? Yoksa mesela herhangi bir modda oyunda gösterdiğimiz performansa göre oyun sonu da drop atıyor mu?
Oyun sonu drop atmıyor diye biliyorum. Level atladığında veriyor. Aynı hafta içerisinde 2 level atlarsan da vermiyor mesela.