Hayır. NVIDIA ve Windows ayarlarından 4060'ı seçtim ama halen işlemciyi zorluyor anlamadım bende. Zaten bugüne kadar bir sıkıntısı yoktu normal çalışıyordu bugünlerde oldu ne olduysa.

Başka oyunlarda böyle değil ETS 2 de test ettim her zaman ki gibi aynı performans ama CS2 de böyle değişik bir olay oldu durduk yere.
Steam'den oyun özelliklerinden Başlatma ayarları zımbırtısına -Vulkan komutunu ekleyip tekrar dener misin aynı şey devam ediyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran görüntüsü 2025-04-22 033920.webp

Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi seçili mi? Seçili değilse seçin.

Gigabyte RTX 4060 8 GB, işlemci ise AMD Ryzen 5 7600. 4:3 oynuyorum 1440'a 1080 idi sanırım. Ama bu genel bir sorun değil yıllardır böyle oynarım 1-2 gündür böyle oldu yeni gelen NVIDIA sürücü güncellemesinden kaynaklı olabileceğini düşündüm bende.
Yeni gelen Hotfix sürücüsünü deneyin. Yine aynı sorun yaşanırsa 566.36 sürücüsüne geri dönün. Dönmeden önce DDU ile sürücüyü kaldırın.

@sobyuysa Masaüstü bilgisayarlarda genelde tek ekran kartı olduğundan bu ayarlara gerek kalmıyor. Ayrıca CS2 gibi popüler oyunların Nvidia profilleri var. Yani varsayılan olarak dizüstü bilgisayarlarda da harici GPU ile çalışıyorlar.

Oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi?
Az sonra oyunu silip yeniden yükleyeceğim doğrulama yaptığımda sorun hala vardı.

Yeni gelen Hotfix sürücüsünü deneyin. Yine aynı sorun yaşanırsa 566.36 sürücüsüne geri dönün. Dönmeden önce DDU ile sürücüyü kaldırın.

@sobyuysa Masaüstü bilgisayarlarda genelde tek ekran kartı olduğundan bu ayarlara gerek kalmıyor. Ayrıca CS2 gibi popüler oyunların Nvidia profilleri var. Yani varsayılan olarak dizüstü bilgisayarlarda da harici GPU ile çalışıyorlar.
Teşekkürler.

Eki Görüntüle 142686

Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi seçili mi? Seçili değilse seç
1745328774174.webp

Hem NVIDIA Denetim Masası'nda hemde Windows ayarlarından grafikler bölümünde CS2 için 4060 seçili ama sorun düzelmedi.

DDU ile sürücüyü kaldırıp, Hotfix sürücüsünü yükler misiniz? Bir de Nvidia ayarlarını pek kurcalamayın.
Dediklerinizi yaptım sorun yine çözülmedi ama format atınca şuan sorun kalktı neden olduğunu hala anlamamıştım ama şuan normal olduğu gibi sıkıntısız çalışıyor teşekkürler.