Merhaba, güven faktörüm haksız yere raporlandığım için kırmızıya kadar düşmüş. 4 arkadaşımla girmeye çalışırken öğrendim ben de. Maçlarda hileden dolayı raporlanıyorum ancak kesinlikle herhangi bir hile kullanmıyorum. Yorum ve övgü boostları da işe yaramıyormuş sanırım. Nasıl arttırabilirim? Ek olarak eskiden kullandığım VAC banlı bir hesabım var. Onunla aile paylaşımı yapıyorum. Bu güven faktörümü etkiler mi?
Bir anda olacak bir şey değil Güven faktörü, bir çok şeyi barındırıyor hatta her şeyi barındırıyor.
Güven faktörünün bir kriteri yok, ne yazık ki. 5 dolar, 50 dolar, 500 dolar, 5 bin dolar; ne yatırırsan yatır, her türlü takımına hile de gelir, seni de reportlarlar. Bir tek öneri olarak FACEIT'e katılıyorum. Ya kendini tutup oyunun kendi sunucularında devam edeceksin ya da normal sunucuları bırakıp FACEIT'e geçeceksin.
Bak, benim Steam hesabım 21 yıllık, yaklaşık 15 bin saat CS geçmişim var. Hiçbir oyundan hile banı vs. yok ve cs skini olarak da harcadığım paranın hesabını ben bile unuttum, yani para harca olaylarına inanma, öyle bir sistem yok CS'de. O yüzden ya umursamayacaksın ya da FACEIT
VAC yediğin için daha önce, yeni hesap açtın büyük ihtimal ve oyunda seni eski oyuncular ile oynamana izin vermiyor doğal olarak.
Çözümü FACEİT ya da sabredip
@Growss isimli arkadaşın dediği gibi uğraşacaksın.