Kyosuke00

Becerikli
Arkadaşlar, uzatmadan olayı anlatayım.

Seçkin 10K puanım var. Adamlar bizi 6-0 yeniyordu. Sonra takım olarak odaklandık, skoru 6-6 yaptık ve sonunda onları yendik. Karşıdaki oyuncu bana “nice WH” yazdı, beni 100 defa raporladı. Bu kişi yüzünden güven faktörüm düştü. Steam desteğe yazsam bu sorunu çözerler mi? Hiçbir şekilde hile açmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, uzatmadan olayı anlatayım.

Seçkin 10k puanım var. Adamlar bizi 6-0 yeniyordu. Sonra takım olarak odaklandık, skoru 6-6 yaptık ve sonunda onları yendik. Karşıdaki oyuncu bana “nice wh” yazdı, beni 100 defa raporladı. Bu kişi yüzünden güven faktörüm düştü. Steam desteğe yazsam bu sorunu çözerler mi? Hiçbir şekilde hile açmadım.
1 kişinin raporuyla güven faktörü fazla etkilenmiyor yükselmesini istiyorsan takım arkadaşlarının sana övgü atmasını iste.

Oyuncu arama kısmında 5 kişi çıkmıyor yenilememe rağmen artmıyor maça girmeden önce 20'di.
Hocam onun güven faktörüyle bir alakası olduğunu sanmıyorum. CS2'de nice madalyalı adamlar artık hile yapıyor güven faktörü csgo'da kaldı diye biliyorum varsa da çok takılma raporlamayla bi' cacık olmuyor.